2777
2789
عنوان

میبینم ک امشب حال و هوای خریدای عیدتونه🤣پس بیاید مال منم ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جین ۶تایی ۱۶۰ تومن 

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
2803

لگ ۹۰ طوسیه ۳۵

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...

شال برا رو مانتوم ۶۵ تومن

شومیز ۳۵۰ رنگش خیلی خوشگله تو عکس کمرنگ افتاده این روسری هم واسه روش خریدم ۴۵

رو سری ۴۵؟؟؟؟ خوب خریدی من روز مادر دوتا خریدم هر کدوم ۱۲٠دادم 😣

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
2804

مبارکه .

قیمتها مناسبه . خیلی گرونیه اینجا .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

ی شلوار جین ذغالی قد ۹۰ هم خریدم خیلی نازه عکسشو ندارم

دوتام لباس زیر خریدم دیگ عکسشو نزاشتم منکراتی نشه😂

دوتا رژ و ی ریمل و خط چشم و پرایمرم خریدم عکس اونام ندارم😂

ماشالا خوب خرید کردی مبازکت باشه 

ولی مت چقدر بد شانسم تا حالا که هوا خوب بود همسرم کار داشتاز فردا هم هوا بازونیه 😤خییییلی بد شانسم

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
2805
ی شلوار جین ذغالی قد ۹۰ هم خریدم خیلی نازه عکسشو ندارم دوتام لباس زیر خریدم دیگ عکسشو نزاشتم منکرات ...

کلا چقدر شد خریدت 

بی ادب 😁 من با کله پریدم تو تاپیک فقط بخاطر این جملت... پس بیایید مال منم ببینید😂 حالا اومدم مال ت ...

منکراتیش نکن ای بابا😂😂

خریدات خیلی قشنگ بودن تا اینجا ولی یه توصیه از من به تو: هیچ وقت فیک نگیر. فیک پوشیدن کل استایل ادمو ...

من  اصلا ب برندش توجه نکردم فقط مدلشو پسندیدم

مگه فیک برندیه؟؟😕

2801