من خیلی وقت بود ک خرید درست و حسابی نکرده بودم و واقعا از همه لحاظ ب لباس احتیاج داشتم😂دیگ شانس اوردم امسال دم عیدی خدا ی پولی رسوند دلمو شاد کرد منم دلی از عزا دراوردم و هرچی دوس داشتم خریدم
اینم بگم عکسایی ک گرفتم واسه نی نی سایت نگرفتم چند روز پیش گرفتم برا خواهرم فرستادم ببینه همونارو اینجا هممیزارم
از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را .. زمین حال بدی دارد...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شومیز ۳۵۰ رنگش خیلی خوشگله تو عکس کمرنگ افتاده این روسری هم واسه روش خریدم ۴۵
رو سری ۴۵؟؟؟؟ خوب خریدی من روز مادر دوتا خریدم هر کدوم ۱۲٠دادم 😣
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
ولی مت چقدر بد شانسم تا حالا که هوا خوب بود همسرم کار داشتاز فردا هم هوا بازونیه 😤خییییلی بد شانسم
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
ی شلوار جین ذغالی قد ۹۰ هم خریدم خیلی نازه عکسشو ندارم دوتام لباس زیر خریدم دیگ عکسشو نزاشتم منکرات ...
کلا چقدر شد خریدت