2821
2789

انشاالله ك مثبت بشه😍😍😍

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🥺

اانشاالله بيايي بگي مثبت بوده

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

ممنونم مثبت بود عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹

چقد خوشحال شدممممم😍😍😍😍

شما حس ششمی؟ 

نه عزیزم من دیشب فق حس خوبی داشتمو براشون ایه الکرسی خوندم 🌹

نه عزیزم من دیشب فق حس خوبی داشتمو براشون ایه الکرسی خوندم 🌹

الهی فدات شم من.مرسی عزیز دلم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده و این حس خوبی که دادی رو همیشه تو زندگیت داشته باشی،خیلی ممنونتم همیشه شاد باشی🌹❤️❤️❤️

الهی فدات شم من.مرسی عزیز دلم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده و این حس خوبی که دادی رو همیشه  ...

عزیزی🌹🌹🌹🤍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز