2777
2789
عنوان

شما اینطور مواقع چه رفتاری دارین؟

101 بازدید | 9 پست

دیدین دستتون بنده یا جایی هستین گوشیتون همراهتون نیست یا حمام هستین یا خواب بعد یه نفر زنگ میزنه به گوشیتون شما حواب نمیدین ۱۰دفعه زنگ میزنه حالا کار خاصی هم نداره ها 

بعد که جواب میدی یا بهش میزنگی بله کارم داشتی با عصبانیت و طلبکاری میگن چرا گوشیتو جواب نمیدی😤😤

من معمولا اگر کسی زنگ بزنه نتونم جواب بدم خودم زنگ نمیزنم تا دوباره خودش زنگ بزنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه اخلاق بدی که دارم اینه که گوشیم همیشه سایلنته

یه بار پیش دوستم بودم حالم بد بود زنگ میزنه به مامانم که رسید خونه ؟؟

حالا مامانمم نگران صد بار زنگ زد و به بابام و داداشم گفت و کلی میس کال

منم خوش و خرم بستنی فروشی بودم

😂 به نظرت حق ندارن طلبکار بشن ؟؟

امروز میخواستم با بچه هام برم جایی بعد گوشیم شارژ نداشت گذاشتم تو خونه تو شارژ و رفتم بعد که برگشتم دیدم مامان و خواهرم چن بار زنگ زدن به مامانم زنگ زدم تا گوشی جواب داد و اومد الو کنه داشت به خواهرم میگفت حقشه الان جوابشو ندم 😳بعدم که الو کرد سریع با حالت طلبکارانه و ناراحت پرسید چرا گوشیتو جواب نمیدی😳خیلی ازین رفتارشون ناراحت میشم نگین نگرانت هستن که بچه نیستم

من یه اخلاق بدی که دارم اینه که گوشیم همیشه سایلنته یه بار پیش دوستم بودم حالم بد بود زنگ میزنه به ...

چرا حق دارن اما من ۹۹درصد تو این شرایط نبودم کسی نگرانم بشه بعدم نگران میشن با نگرانی و دلسوزی باید بپرسی چرا جواب ندادی نه با اخم و تخم و طلبکاری 

ادم تو زندگیش اجازه نداره فرضا چن ساعت تلفنش جواب نده 😐شاید رفتی بیرون یادت شده ببری شاید مث من تو خونه تو شارژ هست شاید گاها بچه ات سایلنت کرده و...

حرف من اینه چرا فک میکنن تو نخواستی تلفن اونارو جواب بدی خب اگر فکرت اینه چرا پشت هم هزار بار زنگ میزنی دیگه😒