2777
2789
عنوان

بنظرتون برم در خونه همسایه؟

285 بازدید | 19 پست

شانس من و شانس مامان طفلک من فقط چی شد امشب

بعد پنج سال و اندی خانه داری من یه امشب مامانم اومد خونم که بخوابه(اونم مجبور بود بنده خدا بنا به دلایلی)

از قضا همین امشب طبقه بالا سری ما صدای ضبط و بلند کرده و بزن و بکوب و ...

مامانمم خوابش حساسه و عمیق نیس با کوچک ترین صدا گاهی بیدار می‌شه

شوهرم و بیدار کردم میگم برو بالا بگو

متاسفااانه هم به خاطر  بیخیالیش هم خواب زیادش باز خوابید...

منم مطمئنم مامانم بیدارشده تو اتاق و اذیته

موندم چیکا کنم

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی طبقه بالای وون ۶ ماهه اومده تقریبا شاید این اولین باری باشه ک من می‌شنوم اینجوری میکنن

مامان منم با کلی اصرار من امشب اومد خونم بخوابه بعد پنج سال خونه داری من

اونم مجبور بود میخواست بره خونه خالم من نذاشتم که بیا  

چه شانسی دارم

کلی شرمنده شدم

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

خیلی محترمانه برو بهشون بگو 

اکه بازم تکرار کردن با جدیت و عصبانی بگو 

مامانت گناه داره

زهوشیاران عالم   هرکه را دیدم غمی دارد                       دلا دیوانه شو     دیوانگی هم عالمی دارد                          یع آرمی دو آتیشه ♡BTS♡                                     میشع الان که داری امضامو میخونیع برا حاجت رواییم هم یه صلوات بفرستی🙏🏻
اگر میتونید برید به مادر سر بزنید ... و اگر بیدار بود عذر خواهی کنید  به همسایه چیزی نگید

اصن رووم نمیشه برم تو اتاااق

چی بگم بگم مجبورت کردم بیای آهنگ گوش کنی

حالا اول برو ببین مامانت در چه حاله.همسایه احمق ما هم دیروز صداشو بلند کرده بود منم از خواب بیدار شدم تنقد فوش و نفرینش کردم که حد ندارهههه.البته همسایه احمق ما عمدا میکنن.دوس داره ما هم بفهمیم چقد شادن😂😂

نه بابا حوصله داری ها، بعد همسرت هم از خواب بیدار بشه یه دعوای الکی راه بندازه، دیگه اخر شبه حتما خا ...

نمی دونی بالا سرمون چه خبرههه ک

ریختن وسط و آهنگ بلند طوری که من فک کردم دور تا دور خونمون دی جی

نمی دونی بالا سرمون چه خبرههه ک ریختن وسط و آهنگ بلند طوری که من فک کردم دور تا دور خونمون دی جی

چرا میدونم ولی نمیخوام تو خونتون اوقات تلخی بشه، تاپیک بغلی به راننده ای که بوق میزده زود باش تذکر داده الان با شوهرش دعوا شده، هیچ کس به اندازه خودت مهم نیست باور کن

چرا میدونم ولی نمیخوام تو خونتون اوقات تلخی بشه، تاپیک بغلی به راننده ای که بوق میزده زود باش تذکر د ...

من از این میسوزم ک مادر آن قد زحمت من و بچه هام و حتی خود شوهرم و کشیده که حد نداره همه جوره پشتم بوده همیشه همه جا 

بعد یه امشب و من نتونستم از پس یه شب خواب خونمون بربیااام