والا نمیدونم الله اعلم فردین الان افتاده رو افشاگری بلاگرها
نمیدونم والا حرفاش درسته ولی خب به ما مربوط نمیشه قرار نیست هر کی معروف شد حصار تنهایی بکشه دور خودش که اونا هم ادمن باغچه هر کی رو بیل بزنی توش چند تا کرم هست
لوبیاپلوباسالادشیراز و لوبیاپلوباترشی سابقم 😍 که زدن ترکوندم 😂😁😁
ولا الان رو من تاثیر گذاشته من خیلی مدیری رو دوس داشتم الان چندشم میشه
بذا مدیری چی گفته
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
دقیقا آدمن ولی الگوی جامعه هستن وضعیتشون با ما فرق داره
اصلا الگو نیستن اونا فقط معروف هستن بواسطه شغل شون .من اصلا کارشون تایید نمیکنم ولی اگر سلبریتی ها ظاهرشون حفظ کنند و البته باید ارشاد و صدا و سیما هم تا جایی که میتونه روشون نظارت داشته باشه شاید کافی باشه ولی اینکه یک خانم بازیگر یا غیر بازیگر صیغه یک آقا متاهل میشه رو کسی خبر نداره حتی اگر الگو جوانان هم باشند چقدر در دین اسلام به حفظ ابرو مردم سفارش شده ،همه جای دنیا مشکل و فساد هست ،زندگی شخصی مردم به خودشون مربوط هست اگر این آقا فردین میخواد اقدام انقلابی انجام بده و شرایط رو برای مردم بهتر کنه سینما رو بیخیال بشه از جاهای دیگه شروع کنه
إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ همانا تنها خداست که رزّاق میباشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است