2777
2789
همه جا ادم داره بعدم خود سلبریتی ها براش عکس و فیلم میفرستن وگرنه این وویس شخصی رو از کجا میاره همشو ...

خودشون که دست خودشون رو رو نمیکنن مگه مریضن چهره محبوبشون خراب شه

مثلا گفته جیران پرینازه با کارگردان ارتباط داره 

به اون چه دوست داره ،باید از فردین اجازه بگیره، دلت برای مردم میسوزه نمیخواد سینما رو اصلاح کنی از جاهای حساس واجب تر شروع کن

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره ببین خود این بازیگرا چش دیدن همو ندارن  با پیج فیک مدرک از،همکاراشون میفرستن

اصلا جدا از این چیزا فردین از کجا وویس و سلفیای خصوصیشون رو میاره 🤔 خودشون میفرستن براش دیگه تو ایران باید حاشیه داشته باشی که موفق باشی 

لوبیاپلوباسالادشیراز و لوبیاپلوباترشی سابقم 😍 که زدن ترکوندم 😂😁😁 
خدا کنه خودش یه روزی رسوا بشه‌.چوب خدا رو بخوره 

اونکه براش فرقی نمیکنه من الان مستند و مستدل بگم فردین با خیلی ها بوده مهم نیست .چون نه ادعا خوب بودن داره نه تو این کشور کار میکنه 

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

تو این چند سال که فردین افشاگری کرده کدوم سلبریتی به استناد مدارک این آقا ممنووع الکار شده چقدر روی محبوبیت سلبریتی ها اثر منفی گذاشته ؟

چرا ساده عزیزم منم میگم شاید دوستاشون با پیج فیک میفرستن واسه فردین  نمیدونم شایدم خودشون واسه ...

خب دوستاشون سلفی و وویس و کلیپای شخصی رو از کجا میارن 🤔 

لوبیاپلوباسالادشیراز و لوبیاپلوباترشی سابقم 😍 که زدن ترکوندم 😂😁😁 
تو این چند سال که فردین افشاگری کرده کدوم سلبریتی به استناد مدارک این آقا ممنووع الکار شده چقدر روی ...

ولا الان رو من تاثیر گذاشته من خیلی مدیری رو دوس داشتم الان چندشم میشه

لایک نکنید