2777
2789
عنوان

اومیکرون

97 بازدید | 18 پست

الان ۱۳ روزه کرونا گرفتم ، دوبار دکتر رفتم هنوز کاملا خوب نشدم، ترشحات بینی ، تک سلفه دارم، چی کار کنم خوب بشم؟ تازه فهمیدم باردار هم هستم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

عزیزم من این جور بودم این اومیکرون نیست شما دلتا گرفتین 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم کلا خوب شدم فقط گلوم میسوزه چیکا کنم واس سوزش گلوم خداااااااا

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
عزیزم من این جور بودم این اومیکرون نیست شما دلتا گرفتین 

مگه الان دلتا هست؟ اخه گفتن تموم شد، سه دوز واکسن زدم سینوفارم

مگه الان دلتا هست؟ اخه گفتن تموم شد، سه دوز واکسن زدم سینوفارم

نه عزیزم کی گفته نیست هست حتی دکتر بری تست بدی بهتر معلوم میشه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

چقدر طول میکشه کاملا خوب بشم، هر شب به دانه میخورم، نسبت به روز اول خیلی بهترم ولی کاملا خوب نشدم

علائم روزه اولت چی بود

فقط سرفه داشتم ک سرفم خوب شده ولی سوزش گلوم نع😔😔

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
من الان دو روزه ته گلوم فقط درد داره بچه کوچیک دارم دلشوره گرفتم 

منم دخترم ۴سالشه تکو توک سرفه میکنه بمیرم براش😔😔😔

کی تموم میشه مردم خسته شدن از مریضی 😔کل فامیل هامون گرفتن

ارع بخدا خیلی خستمه مادرم اینا خاهرام کلا هممون گرفتیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز