2789
عنوان

خانم موفق

76 بازدید | 4 پست

سلام خانما خیلی دوست دارم تو زندگیم تو هر نقشی که هستم موفق بشم اما خیلی دست تنها هستم تو رو خدا تو هر زمینه ای که میگم تجربه ای دارید کمکم کنید 

۱)دخترم ۱۰ ماهشه ماشاالله خیلی شیطون و بد غذاست هرجا می رم باید حرف بشنوم که چرا لاغره اگر غذاهای مقوی ای که کم حجمه ولی پر کالری میدونید بهم بگید تا زود بچه م وزن بگیره 

۲)خونه مادرشوهرم زندگی میکنم و خواهر شوهرم هم با مامانش زندگی میکنه چون پدر شوهرم فوت کرده صبح با شوهرش میاد اینجا شب برا خواب میرن همش بچه هاش میان خونمون خودشون وقت و بی وقت میان و میرن دوست دارم همیشه خونم تمیز باشه برنامه هم نوشتم هر روز دارم جارو برقی می کشم و دستمال رو سرامیک می کشم بازم کثیفه

درکنار اینا درس هم میخوانم دوست دارم خودم همیشه مرتب و آرایش کرده و خوشبو باشم انقدر تلاش میکنم که پریودی هام شده ۱۰روزه و همش کمرم درد میکنه و از این میسوزم که هنوز اونی که میخوام نشدم خواهش میکنم هر نکته سازنده ای که دارید بهم بگید ممنونم خواهر های گلم 

عزیزم مادر مهربون خانوووم 

اول اینکه بعضی بچه ها خودشون ظریفن لازم نیست به غذا ببندیمشون که تپل بشن اندازه نیازش و روی خط رشدش رشد کنه کافیه،مغزیجات رو اسیاب کن با قاشق چایخوری روزی 4تا5بار بعد غذا بهش بده

دوم اینکه برا خودت وقت بذار حالا خونه ات مرتب هم نبود که نمیشه کل وقتت بذاری برا بشور بساب خواهرشوهرت و بچه هاش باید یاد بگیرن وقت و بی وقت نیان خونه ات

چقدر خوبه که درست رو هم میخونی حتما مادر موفقی هستی و عالیتر هم خواهی شد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من خودم بچه ای بودم که لاغر بودم از فامیلا همش مامانم میشنید که این بزرگ شه مریض بار میاد لاغر و پوست استخونیه مامانمم همش بزور با کتک و گریه غذا میداد کلی دارو بخوردم میداد انواع ویتامینا و غیره چقدم منو دکتر برد هرموقع سرما میخوردم به دکتره میگفت یچی بنویس چاق شه از اون موقع من عقده دارم که چرا هیشکی هنوز همینجوری که هستم قبولم نداره....الانم که بیست سالمه هنوزم بهم دارو میده تا چاق شم توروخدا این بلارو سر بچت نیار حرفارو بریز دور همینکه نیاز بدنش رفع شه کافیه لازم نیس چاق کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم مادر مهربون خانوووم  اول اینکه بعضی بچه ها خودشون ظریفن لازم نیست به غذا ببندیمشون که تپ ...

خیلی ممنون که انقدر خوشگل شما حرف میزنید کاشکی همه فرهنگ شما رو داشتند

خیلی ممنون که انقدر خوشگل شما حرف میزنید کاشکی همه فرهنگ شما رو داشتند

فدای شما  

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻