2777
2789
عنوان

کابوس های شبانه

397 بازدید | 6 پست

یکی از بستگانم که رابطه خوبی هم باهام نداشتن یه مدت پیش به رحمت خدا رفتن

والا من باهاشون مشکلی نداشتم اما ایشون تا وقتی که در قید حیات بودند خیلی باعث آزارم شدند و من به شدت ازشون می ترسیدم

از وقتی که فوت شدن بیشتر اوقات خوابشون رو می بینم دیشب که باز هم خوابشون رو دیدم بهشون گفتم مگه شما فوت نشده بودی؟ و ایشون با صورتی کبود و برافروخته بهم گفتن فکر می کنی من تنها میرم؟ من همتونو با خودم می برم! منظورش منو خانوادم بودیم

بلافاصله از خواب پریدم و همون لحظه یه شماره ناشناس چندین بار پشت سر هم زنگ زد هر بار که جواب می دادم کسی پشت خط نبود! تقریبا ساعتای سه شب بود میدونم اون تلفن و خوابم ربطی به هم ندارن اما درکنار هم شبیه فیلم ترسناکا شدن

ولی درکل از ترس اصلا جرأت ندارم بخوابم می ترسم باز این بنده خدا بیاد تو خوابم😔

میشه چون تا لحظه آخر ازم دلگیر بوده این جور خواب ها می بینم یا من همش تو فکرشم و این خواب ها تصور خودمه نه روح اون شخص؟

ببین من یه چیزی بهت میگم نمیدونم این داستانی که میگی به احتمال زیاد ربط داره به شیاطین 😐چون اگ اون ادم بد باشه نمیتونه تو خواب بیاد فقط ادمای خوب میان بعدم نه با این حرفای ... 

شبا قبل اینکه بخوابی خوده پیامبرمون میگه ۳ تا توحید بخون با یدونه آیت الکرسی من کسی بودم که با صدای قفسه ها که مینداختن بیدار میکردنم اذیت میشدم میترسیدم اگه میترسی این دوتا سوره رو ک بت میگم بخون یا اگه ترست خیلیی شدیده نمیتونی بخوابی فلق و ناس رو بخون معجزن همشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اون شب خیلیییییی بد بوده  برگاااااااام چه شدهههههه  من از این چیزا سر در نمیارم از ش ...

واقعا شب بدی بود اون شب باز مقاومت کردم بخوابم بازم خوابشو دیدم دوباره پریدم از خواب

اون شخص روزای آخر زندگیش بهم گفته بود بیا ببینمت اما من تو شرایطی بودم که نتونستم برم دیدنش و فقط براش دعا می خوندم 

اون همیشه ازم عصبانی بود حتی بعد فوتش تو خواب هام هم همش عصبانیه

من همیشه از فکرش در حال عذاب کشیدنم

کاش میشد کدورت ها پاک میشد😔

منم چیزی سردر نمیارم این دفعه با کلی دعا واسه خودم می خوابم😅

ببین من یه چیزی بهت میگم نمیدونم این داستانی که میگی به احتمال زیاد ربط داره به شیاطین 😐چون اگ اون ...

خودمم همین فکر رو می کنم

ولی یکی دو شب قبل فوتشون هم خواب های آشفته ای ازشون می دیدم که تعبیر همشون بد بودن حالشون بودن

گفتم اینم شاید تعبیری مثل همونا داشته باشه

امشب دیگه دعا می خونم😔

واقعا شب بدی بود اون شب باز مقاومت کردم بخوابم بازم خوابشو دیدم دوباره پریدم از خواب اون شخص روزای ...

وای برگام 😂 

خدابیامرز دستش از این دنیا کوتاه شده تو خواب میاد 

حتما از یه شیخی چیزی بپرس