2777
2789
عنوان

مامانم امروز 😂..

146 بازدید | 10 پست

مامانم امروز نارنگی آورد گفت نائنگی میقولی؟ 🍊

گفتم نه 

گفت: نائنگی بقول خاصیت داره 

به همین برکت قسم مامانا اونروزا یه ابوهتی داشتن 😐

خدالعنت کنه اونی که این سم بقول بقول رو اختراع کرد 😂.. 

انسان خدایی است ترسان 🌱! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂مادرم که نه ولی مادر بزرگم  اینطوریه  خدا اون روزو نیاره که برای مادر بزرگ و پدر بزرگ اینستا نصب کرد پدر بزرگم که کلا مستند حیاط وحش نگاه میکنه مادربزرگمم کلا برای من چالش میفرسته 

صداتو برا من نبر بالا 

مامان‌م امروز ظرفا شستم و واسش چایی آوردم با نعلبکی بخوره  بهم گفت میخوام ی خوراکی خوب  بهت بدم بعد شب که اومدم گز و سوهان و پشمک گذاشته بود تو ظرف بیچاره قایم میکنه ما نخوریم زود تموم بشه 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
😂مادرم که نه ولی مادر بزرگم  اینطوریه  خدا اون روزو نیاره که برای مادر بزرگ و پدر بزرگ ای ...

من برا مادربزرگم واتساپ نصب کردیم یا برام فیلم های اصول خانه داری میفرسته یا آموزش آشپزی (البته به توصیه مامانم 😐)

بعد انتظارم داره واسه همش یه بازخوردی بفرستم 😂

انسان خدایی است ترسان 🌱! 
من برا مادربزرگم واتساپ نصب کردیم یا برام فیلم های اصول خانه داری میفرسته یا آموزش آشپزی (البته به ت ...

اره دقیقا  من هر روز که از صبح پا میشم تمام وضعیتارو نگاه میکنم بعد کارای دیگه چون نبینم خاله هام مادر بزرگم پدربزرگم دونه دونه تا شب زنگ میزنن تماس تصویری تازه 

یعنی دیگه گا... میشی  

صداتو برا من نبر بالا 
مامان‌م امروز ظرفا شستم و واسش چایی آوردم با نعلبکی بخوره  بهم گفت میخوام ی خوراکی خوب  به ...

ای جان 😍

ولی من پیدا میکنم هرجام قائم کنه 😎

انسان خدایی است ترسان 🌱! 
اره دقیقا  من هر روز که از صبح پا میشم تمام وضعیتارو نگاه میکنم بعد کارای دیگه چون نبینم خاله ه ...

😂

ولی من وسواس دارم روی وضعیت هام یکی رو که نگاه کردم باید تا اخرش نگاه کنم اگه نه دیوونه میشم.. 

انسان خدایی است ترسان 🌱!