2777
2789

بابام دیابت داره، قلبش مریضه عمل باز و بالن داشته و درصد کارایی قلبش خیلی پایینه، از کار افتادس و یه حقوق خیلی کمی داره مامانم بیچاره چندین ساله خرجی خونه رو بیشترشو میده منم که خودم شاغلم، سیگار سالهاست میکشه و ریه درست نداره، از کارای رو اعصابی که میکنه هرچی بگم کم گفتم، ولی یه موردش فقط اینکه، با مامانم پریشب رفتیم برا داداشم تیشرت بخره، من خواستم یه مانتو فروشی رو ببینم مامانم نیومد تو که نبینه و دلش نخواد چون پول نداره، خیلی حالم گرفته شد شب بعدش رفتم براش یه مانتو به حساب خودم خریدم، فک میکردم بابام اصلا پول نداره، حالا الان تو این هفته، شب سومه داره شام ساندویچ میخره با یدونه نوشابه و دوغ، من اصلا ساندویچ نمیخورم شاید ماهی یبار هوسم شه، مامانمم بخوره حالش بد میشه اگه چیز دیگه ای نباشه میخوره، بگیرید هربار دست کم ۶۰ ت داره پول ساندویچ میده، پریشب دویست هزار تومن به بهونه اینکه حالش خوب نبود و یچیز مقوی میخواست پول کباب داد، ینی فقط این هفته نزدیک ۴۰۰ هزارتومن پول شام غیر ضروری داده.. حالا شیرینی و کیک و بستنی و چیزای اشغالی دیگه که هرروز میخوره هیچی… کاری به اینکه بیماره و رعایت غذایی باید بکنه ندارم، بماند که همین دوهفته پیش بود ساعت ۲ شب یهو قلبش گرفت سکته رد کرد منو مامانم تو خوابو بیداری اقارو رسوندیم بیمارستان و چقد حرص خوردیم و چقد هزینه بستری شد و هنوزم از درد و مرگ نمیترسه و رعایت نمیکنه، کاری هم به اینکه داداش ۱۴ سالم بخاطر همین عادات غذایی بابام ۱۵۰ کیلو وزنشه هیچ کاریم نمیکنه ندارم، اعصابم بیشتر ازین خورد میشه که اینهمهههه پول رو داری ببخشید عن و چربی و بیماری میکنی، زنت باید حسرت یه مانتو داشته باشه، اصلا میخواد محبت کنه غذا میخره، نگید با صحبت و زبون نرم و نزار بخره و اینا چون فایده نداره، مرد پنجاه ساله دیگه عوض نمیشه، تلاشمونو کردیم، فقط حرصش برای ماست، همین الان اتفاقا بهش گفتم بابا حداقل مرغ بخر گوشت بخر چیه این اشغالا ، محل نداد چرتو پرت جوابمو داد، هرچی مرد دور منه حقیقتا ادم مزخرفیه، نمیدونم چرا دارم چنین آدمایی رو جذب میکنم، همکارام، دوست پسرم، نمیدونم، ولی فقط دلم برای مامانم میسوزه که سر این چیزای مسخره تو حسرت زندگی کرد. 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
فقط واس خوودش میخره؟ اگر نه ک وقتی پول داره مادرت بگ من پول ندارم خرج شده 

نه کلا همیشه تو خورد و خوراک خیلی ولخرجه، اصلا رعایت نمیکنه، الان هربار پنج تا ساندویج میخره من معمولا نمیخورم، مامانمم نهایت یکی بخوره، بقیشو داداشم و بابام میخورن

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه عده میان میگن فقط طلاق😐

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
فقط واس خوودش میخره؟ اگر نه ک وقتی پول داره مادرت بگ من پول ندارم خرج شده 

یه بسته کاک خریده بود پریروز، گذاشته کنار دستش ، امروز دیدم تموم شده، تو سه روز کمتر تموم کرده انقد خورده، بگیر یه ردیفشو مامانم و داداشم خوردن، ادم دیابتی ضعف میکنه بیکارم که هست بیشتر میخوره، ولی باز میتونه رعایت کنه، میوه بخور حداقل

سخت نگیر عزیزم طفلک مریضه بذار هر کاری میخواد بکنه..

ای کاش مشکل پدر منم همین بود..

خدایی نکرده وقتی نباشه دردش بیشتره  

آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند🤍
الان یه عده میان میگن فقط طلاق😐

والله چندین سال پیش یسری مسائل پیش اومد خیلی به مامانم گفتم جداشو، نشد، بنده خدا فقط اذیت شد، بابام ادم خوبیه، ولی درست زندگی کردن بلد نیست و مریضه، اخه مرد حسابی همون ۴۰۰ تومن رو گوشت مرغ میخریدی کباب میکردیم خودمون

سخت نگیر عزیزم طفلک مریضه بذار هر کاری میخواد بکنه.. ای کاش مشکل پدر منم همین بود.. خدایی نکرده وق ...

اخه زندگی ما با همین چیزا به باد رفت، مامانم پیر شد الکی، بابام خودش افتاده شد داداشمم داره ادم بی خاصیتی به بار میاد، اخه چه ضرورتی داره ادم دیابتی یه بسته شیرینی رو دوسه روزه تموم کنه، دلت ضعف میره سیبزمینی بزار تو فر بخور، میوه بخور، چرا حتما غذای چرب و شیرین، چرا خودتو انداخته کردی 

والله چندین سال پیش یسری مسائل پیش اومد خیلی به مامانم گفتم جداشو، نشد، بنده خدا فقط اذیت شد، بابام ...

خب دیگه خودتم میگی بلد نیست پس اذیتش نکنید و فقط بگید مریضی و ناراحتی قلبی و دیابت داری بهتره غذای بیرون نخری و بگین گوشت و مرغ بخر خونه برات کباب کنیم ما نگران سلامتیت هستیم 

الان سلامتی پدرت مهمتر از هر چیزیه .دلم گرفت بهش توهین کردی .اونم اینجوری بلده محبت کنه دیگه

درک میکنم عزیزم..

چی بگم ولی دلم نمیاد اینجوری درموردش بگی خدایی حالا یکم شما مراعاتشو بکنین

سعی کن مامانتو آروم کنی پیشش شکایت باباتو نکن طفلی اذیت بشه  

آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند🤍
خب دیگه خودتم میگی بلد نیست پس اذیتش نکنید و فقط بگید مریضی و ناراحتی قلبی و دیابت داری بهتره غذای ب ...

ببینید ما بارها و بارها صحبت کردیم، الان دیشب مامانم از سرکار اومد خونه دید باز ساندویچ گرفته ناراحته از دیشب اصلا قیافش تو همه، این رفتارهای ظاهرا ساده خیلی به خانواده ما ضربه زده، چید هزینه بیمارستان و حرص و جوش کرده باشیم خوبه؟ شما حساب کنید ادم دیابتی هر روز داداشمو میفرسته بستنی بخره و هرشب دوتا بستنی میخوره، یه شیشه نوشابه بزرگ یک روز کامل تو خونه ما دووم نمیاره چون هی داره میخوره، اینجوریم نیس که ماهی یبار یه شیشه بگیره، نه ماهی دست کم ۱۵ بار شیشه نوباشه میگیره، مامانم الان یه قابلمه خیلی بزرگ عدس پلو درست کرده اگه نفری دوتا بشقاب بزرگ هم بخورن بازم چهارتا بشقاب برای شب میمونه، این چهارتا بشقاب رو طی روز میخورن باز شب میرن کلی پول خرج میکنن و یه غذای اشغال میگیرن، بعد مامانم برا عید نمیتونه یه کفش بخره، بعد داداشم ۱۵۰ کیلو وزنش 

کاش با دکترش صحبت کنید و ازش بخواین با پدرت صحبت کنه و بگه شیرینیجات و غذای آماده براشون سمه و اصلا نباید بخورن 

واقعا برای پدرت نگران شدم خیلی و دور از جونشون خطر مرگ شدیدا تهدید ش میکنه و برادرتون هم چند وقت دیگه زمین گیر میشه بخاطر وزن زیاد 😴