imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 عنوان بی بی چک روز دوم منفی و بارداری؟!؟! 328 بازدید | 16 پست کسی بوده عقب بیفته روز دوم بی بی بزنه منفی باشهو بارداری مثبت باشه؟!؟ یعنی ازمایش یا بی بی چک بعد چند روز؟!؟ ممنون جواب میدید زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓 1400/12/12 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان12asd عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 911 اره عزیزم بزار چهار یا پنج روز از موعود پریودیت بگذره بعد دوباره بی بی چک بزن ببین معمولا روز دوم منفی میزنه آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 بله اگه دیر لقاح اتفاق افتاده باشه ممکنه درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 اره عزیزم بزار چهار یا پنج روز از موعود پریودیت بگذره بعد دوباره بی بی چک بزن ببین معمولا روز دوم من ... برای شما همچین اتفاقی افتاده؟!؟ زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 من از روز چهارم مثبت شد یعنی قبلش منفی شد کامل یک خط بود؟!؟ زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 بله اگه دیر لقاح اتفاق افتاده باشه ممکنه ۲۶ماه پیش فکر کنم بود زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓
مامان12asd عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 911 برای شما همچین اتفاقی افتاده؟!؟ من که نه ولی جاریم اره آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 ۲۶ماه پیش فکر کنم بود اون تخمک گذاری بوده شاید لقاح دیر تر باشه درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 بله واقعا؟؟ من امروز زدم با روز اول منفی بود نا امید شدم، ببخشید شما علائم داشتید زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓
entezar1401 عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2965 واقعا؟؟ من امروز زدم با روز اول منفی بود نا امید شدم، ببخشید شما علائم داشتید کمرد درد زیاد ترشح و تکرر ادرار دو روز اول منفی میشد روز چهارم زدم مثبت شد...ان شالله بارداری عزیزم
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 من که نه ولی جاریم اره نمیدونم انشالله باشم بچه دوممه ولی چند ماه تو انتظارم دو بار تست زدم روز پری و روز دوم منفی بود برای همین پرسیدم که کسی بود با این شرایط زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 کمرد درد زیاد ترشح و تکرر ادرار دو روز اول منفی میشد روز چهارم زدم مثبت شد...ان شالله بارداری عزیزم چقدر عالی وایی انشالله منم اینجوری باشم،اخه کامل یک خط قرمز بود یکم ترسیدم هاله هم نداشت حتی بچه دوممه اما نمیدونم چرا این همه استرس دارم زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 کمرد درد زیاد ترشح و تکرر ادرار دو روز اول منفی میشد روز چهارم زدم مثبت شد...ان شالله بارداری عزیزم منم کمرم درد میکنه، تخمدان سمت چپم یکم میگیره، سینم یکم درد میکنه ترشح دارم🤕 زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓