2821
2789

باشه،افرین

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو کشته یعنی کل کف سرم پر شده  همش میخاره و پوسته میریزه

وای عزیزم خیلی سخته درکتون میکنم واقعا منم تا فرق مو سرم پر شده بود 😢 ولی وقتی توسط دکترم ویزیت شدم و با دارو گیاهی درمان شدم

وای عزیزم خیلی سخته درکتون میکنم واقعا منم تا فرق مو سرم پر شده بود 😢 ولی وقتی توسط دکترم ویزیت شدم ...

ببخشید کدوم دکتر رفتید

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
آیا میخواهی تبلیغ کنی با این تاپیک؟

چرا همه اینجوری شدن

خب اومده یه تجربه ی مثبتش رو به اشتراک گذاشته 

شاید کسی از بستگان من و شما بهش مبتلا هستند میتونیم از ایشون مشورت بگیریم.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
ببین عزیزم من جوش زدم دستو پاهام میخارید بعد از اینکه خاروندم لکه شده الان نمیخاره ب نظرتون همین مشک ...

گلم من کرم گیاهی تصمینی برای موش جای جوش لک و جای لک دارم تو تاپیکم کارام هست فروشم واتساپه ببین

چرا همه اینجوری شدن خب اومده یه تجربه ی مثبتش رو به اشتراک گذاشته  شاید کسی از بستگان من و شم ...

خب عزیزم ایشون اگه واقعا از چیزی نتیجه گرفته بود تو پست اول یا پستای بعد کارایی که کرده داروهایی که خورده رو معرفی میکرد دوتا تاپیک با این مضمون زده آخرشم گفته تو اینستا بهم دایرکت بدین مشخصه داره تبلیغ الکی میکنه ولی من موندم شما چرا هدف اینجور اشخاصو نمیدونی 

وای عزیزم خیلی سخته درکتون میکنم واقعا منم تا فرق مو سرم پر شده بود 😢 ولی وقتی توسط دکترم ویزیت شدم ...

بما هم کمک کن

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز