2777
2789
عنوان

معجزه

310 بازدید | 28 پست

کی تا حالا معجزه دیده تو بدترین لحظات نا امیدی 

تا حالا شده جایی باشین تو خانواده یا هرجا ادمای اطراف از شما متنفر باشن بخواین فرار کنید چکار میکنید یه راه حل بهم بگین میترسم جنون بگیرم خودکشی کنم

راستش منم همچین حسی دارم میخوام از همشون بکنم دیگه دوست داشتن که زورکی نیست دوسم ندارن سنگ من واسه همه سفته نمیتونم همشونو راضی کنم دیگه کشش ندارم پس همشونو ول کنم بهتره  

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای آرامشت سوره عصر میخونم

خودم معجزه میخوام، مثل دیوونه‌ها با خودم بلند بلند حرف میزنم، نصفه شبا تا سرحد خفگی گریه میکنم و زار میزنم و با خدا حرف میزنم... چه میشه کرد...

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
راستش منم همچین حسی دارم میخوام از همشون بکنم دیگه دوست داشتن که زورکی نیست دوسم ندارن سنگ من واسه ه ...

خبب راهش چیه چکار کنیم میترسم دعا کنم ازدواج کنم از چاه به چاه بیفتم

خبب راهش چیه چکار کنیم میترسم دعا کنم ازدواج کنم از چاه به چاه بیفتم

اگر ازدواج خوب با شخص خوب بکنی که حانواده خوب داشته باشه خیلی خوبه ولی ازدواج مثل هندونه سربستس من ازدواج کردم همه چیز بدتر شد تنهاتر شدم تازه اطرافیانم دستشون بیشتر باز شد تا اذیتم کنن 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
به موووو رسیدم ولی پاره نشد یعنی به مرز مرگ رفتم ولی الان زندگیم داره عالی میشه😍

خبب چیشد چکار کردی بگو توروخدا در حد مرگم طوری که همش تو اتاقم از قبر بدتر ادمای دنیا حوصله منو ندارن

خداروشکر 

انشالله که تموم مردم به آرامش برسن 

دعایی و صلواتی رو فرستادم که به دلم افتاده بود

مثل دعای توسل به دام افتاد تو سایت ریاد دیدم ازش مثل صلوات به شهید هادی که دستمو گرفتن

خبب چیشد چکار کردی بگو توروخدا در حد مرگم طوری که همش تو اتاقم از قبر بدتر ادمای دنیا حوصله منو ندار ...

انشالله که زندگیت عالی بشه به آرامش میرسی

من هدف زندگیمو عوض کردم با یه دید دیگه بهش نکاه کردم ازون مسیرم خارج شدم راهمو عوضش کردم حالم بهتر شد

چیزایی که به دلم افتاد رو خوندم مثل دعای توسل صلوات برای شهید هادی به نیت آرامشم و تلقین عبارات دوستت دارم سپاسگزارم آرامش خدایا شکرت🌹

انشالله که زندگیت عالی بشه به آرامش میرسی من هدف زندگیمو عوض کردم با یه دید دیگه بهش نکاه کردم ازون ...

بهه نظر شما ختم قرآن یه هفته ای برای نرجس خاتون و صد هزار صلوات خوبه میگن محال رو ممکن میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز