2777
2789
عنوان

راه حل تنبلی و بی حوصلگی چیه🥺

155 بازدید | 12 پست

دراز کشیدم همینجوری تنبلم باااا. 

حوصله ندارم از جام بلند بشم و یه کاری بکنم هی میگم بلند شو فرصت هات از بین میره ولی حوصله ندارم اصلا نمیدونم چمه😞

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

حوصله ندارم درس بخونم به خودم میگم بابا بلند شو دوستات ازت جلو زدن ولی فقط میخوام دراز بمونم مثل اینه😐😞

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

مشتی هستی ملوان کشتی هستی یوزر مرد هستم  اگر  بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنید                              تو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه                                                 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪               تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی من                          تو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میز            ali_hunter دیروز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینطور خرف های انگیزشی میزنم هااا انگار نه انگار

باید بلند شی بری تو جو کار تا راحت شی . منم یک مدت درس نمی خوندم از بعد عملم بی انگیزه بودم یکبار بلند شدم و کتاب گرفتم و خودم شروع کردم بخونم تو خونه

اصلا ولم کنن فقط میخوابم چیکار کنم اصلا حوصله ندارم به کاری انجام بدم و اگه هم بلند شدم زود خسته میشم 😞

@ali_king اگه میشه درخواست دوستی منو قبول کنین میخوام یه سوال بپرسم مزاحم نمیشم. 

خیلی مهمه

سوال میخوام بپرسم . فکر میکنم ظما بیشتر از زن ها درمورد این سوال درک میکنین. خودمم درک نمیکنم واسه همین میخوام از شما بپرسم