2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری با گوشی اسکن کنم؟؟؟با چه برنامه ای؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 23 پست
عه!تو فولدر خود این برنامه چی؟اونجا هم ذخیره نشده که حداقل انتقال بدی گالری؟

چرا ذخیره میشه تو خود برنامه همون شات ک برات فرستادم اون گوشه ببین ذخیره شده میزنم روش میبینم سیو شده تو برنامه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چرا ذخیره میشه تو خود برنامه همون شات ک برات فرستادم اون گوشه ببین ذخیره شده میزنم روش میبینم سیو شد ...

وای ببین من تا اینو حل نکنم اروم نمیگیگیرم🤦🏻‍♀️😂

برو تو همون فولدر یه شات دیگه هم بده لطفا ببینم میشه گالری سیوش کرد یا نه

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببین من تا اینو حل نکنم اروم نمیگیگیرم🤦🏻‍♀️😂 برو تو همون فولدر یه شات دیگه هم بده لطفا ببینم ...

😂😂😂مرسی ک انقد بفکری🥺

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
فدات❤️😂😂😂

میگما ندا اصلا این برنامه خیلی عجیب غریبه 

کلی آپشن داره 

من بلد نیستم از هیچ کدوم استفاده کنم😂😂😂😂

بنظرم بپاکمش بهتر باشه💔

میگما ندا اصلا این برنامه خیلی عجیب غریبه  کلی آپشن داره  من بلد نیستم از هیچ کدوم استفا ...

اره من خودمم اول بلد نبودم خدایی😂💔

وای اول قبل اینکه پاک کنی یکی دیگه رو امتحان کن اگه سخت نبود بعدش قبلی رو پاک کن اینطوری بهتره😅😅

.
اره من خودمم اول بلد نبودم خدایی😂💔 وای اول قبل اینکه پاک کنی یکی دیگه رو امتحان کن اگه سخت نبود ب ...

اره فکر خوبیه 😂😂💔

مرسی از همراهیت گل😘😘❤

هیچی منوی کشویی بالای wall paper , باز می کنی اسکن استارت روش خوبیه مثل استفاده از رژلب مدادی به جای جامد تا مردها ژیلت داشته باشند ایکاش آقایون فک ساختن شطرنج چوبی رو ساختن کنار بذارن چون ما زنان هم نیازمند رژلب مدادی هستیم ضمنا بازی آنلاینش  هست دیگه نه آنلاینش اگه نتونم  رژلب مدادی داشته باشم آقایون هم هاها باید مثل داعشی ها برن بیرون بیان