2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر بازار کار فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشن ولی خب، کنکور تجربی خییییییییییلی طاقت فرسا تر و رقابتی تر از انسانیه

هزار بار دیگه هم برگردم عقب علوم انسانی میخونم😍

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم تجربی واقعا اگه میخونی و هدف مشخصی داری بیا من انسانی نبودم ولی میگن باید تاریخ و ادبیات و عربیت خوب باشه.ولی تجربی باید واسه دروس وقت زیاد بزاری و خب بیشتر کسایی که میان هدفشون پزشکیه و خب چون تعداد تجربیا خیلی بالاس احتمال قبولیش از انسانی کمتره

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

دانشگاهین الان شما

بله

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

از چه نظر  اخه میگن تجربی علاوه بر اینکه خیلی سخته ولی بازار کارش نسبت به بقیه رشته ها خیلی به ...

بازار کارش خوبه به شرطی که قبول شی و قبولیش به شدت سخت و احتمالش پایین

کاربر ترکیده ی قدیمی ام😂

انسانی بهتره

رشته های بهتری داره توی دانشگاه

تجربی همش استرسه

توی تجربی به جز یه رشته ی تاپ مثل دندانپزشکی باقیشون از نظر درامد خوب نیستن

به سختی کار نمی ارزن

مثلا پرستارا اینهمه ساعت کاری خسته کننده دارن توی یه محیط خسته کننده و نسبت به سختی که میکشن درامدشون کافی نیست

پزشک عمومی هم درامدش اصلا خوب نیست

فقط باید جون بکنی تخصص بگیری تا بتونی درامد خوب بگیری

من تجربی بودم ول کردم رفتم هنرستان

الان راضی ترم

ولی اگه برگردم به اون دوران مطمئنا میرم انسانی

از نظر بازار کار فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشن ولی خب، کنکور تجربی خییییییییییلی طاقت فرسا تر و ر ...

به جز فرهنگیان، کدوم رشته‌های انسانی بازار کار دارن؟

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

خوشبحالت که معلمی دعا کن منم قبول شم

میشه اگه بخوای😊🌿

عزیزم تجربی واقعا اگه میخونی و هدف مشخصی داری بیا من انسانی نبودم ولی میگن باید تاریخ و ادبیات و عرب ...

الان بین انسانی و تجربی موندم به تجربی علاقه دارم 

واسه انسانی هم حفظیاتم خوبه

خیلی استرس دارم واسه انتخاب رشته  

میخام یه رشته ای برم که پشیمون نشم و الکی عمرمو هدر ندم

حالا بین این دو تا انتخاب برام خیلی سخته