میگم احتمالش هست اما کم چون ۶۰ بار بی بی زدم هیچ وقت خطا نمیدادن😂
حالا باز دوسه روز دیگه بزن اگه منفی بود شاید عفونت یا تنبلی داری
این دیرو زود شدنا هم گاهی پیش میاد و طبیعی ان ،،
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
تازه دوست من ۲سال بود هییییچ مشکلی هم نداشت اما. نمیشد بعد ۲سال. شد
خدا خودش وقتی معین کرده
بیشتراز اطرافیانمی که توسن ۴۰ سالگی باردار شدن؟خدا که بخواد میشه بسپار . خودش
میگم احتمالش هست اما کم چون ۶۰ بار بی بی زدم هیچ وقت خطا نمیدادن😂 حالا باز دوسه روز دیگه بزن اگه م ...
منم 12روزه عقب افتادم تو اقدام هم نیستم بچه نمیخام بی بی منفیه تا الان چندبار زدم روز5و6و8و11 دیگه مطمئن باشم بنظرت؟ تا الان برا منم اشتباه نشده بی بی فقط قبلا مثبت کاذب داشتم که آمپول زده بودم وگرنه همیشه منفی مثبتش درست بود
منم 12روزه عقب افتادم تو اقدام هم نیستم بچه نمیخام بی بی منفیه تا الان چندبار زدم روز5و6و8و11 دیگه م ...
اره بابا
حالا نشدی بازم بزن اما دیگه وقتی منفی داده پس منفیه