2777
2789

به نظر من تا بچه راه نره پیراهن قشنگ نیست براش چون هیچ نمایی نداره...البته نظرمنه خیلی ها تن بچه میکنند

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به نظر من تا بچه راه نره پیراهن قشنگ نیست براش چون هیچ نمایی نداره...البته نظرمنه خیلی ها تن بچه میک ...

چی خوبه براش بخرم البته الان دوماهشه تیرماه عروسی داداشمه اون میشه هفت ماهه

چی خوبه براش بخرم البته الان دوماهشه تیرماه عروسی داداشمه اون میشه هفت ماهه

یه شلوار و بلوز خیلی خوشگل...البته صبر کن  همون موقع ها بخر شاید  خوب شد بالاخره عروسی داییش هست فرق داره...

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
یه شلوار و بلوز خیلی خوشگل...البته صبر کن  همون موقع ها بخر شاید  خوب شد بالاخره عروسی دای ...

خودم هم میگم بلوزوشلواربخرم شوهرم میگه لباس عروس باجوراب شلواری وکفش 

خودم هم میگم بلوزوشلواربخرم شوهرم میگه لباس عروس باجوراب شلواری وکفش 

ببین نگاه چون راه نمیره همش باید بغل باشه وقتی بغل هم هست لباسش بالا میره کج میشه خیلی بد میشه ولی شلوار و بلوز تکون نمیخوره....بازم میگم صبر کن تا اون روز بعد تصمیم به خرید بگیر...یا اصلا میتونی ۲دست بخری