2777
2789
آره شکر خدا😂 راستی خدا بد نده عزیزم

خیلی ممنون.....داشتم فکرمیکردم اگه بخاطر انگشت شست مرده باشم خیلی اسکل بودم😅

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انگشت بزرگم روش یه کوچولو جای بخیه داره 

از بچه گی هم بوده

🖤خدایا ناراحت نشیا ولی دنیا یه ذره هم قشنگ نبود 🖤 در نهایت دختری که قدرشو ندونستی عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده و یک روزی یک نفر بیش تر از تو دوستش خواهد داشت به هر شیوه ایی که تو نتونستی 

بیشتر میزاری 

🖤خدایا ناراحت نشیا ولی دنیا یه ذره هم قشنگ نبود 🖤 در نهایت دختری که قدرشو ندونستی عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده و یک روزی یک نفر بیش تر از تو دوستش خواهد داشت به هر شیوه ایی که تو نتونستی 

حس شیشمی نیس 

فکت: زخم های بی دلیل روی بدن نشانه لمس شدن توسط ارواحه ما هیچوقت نمیفهمیم ک کی خوابمون یرده رو ...

بلی من مورد اخرو شنیدم میگم این ساعت آینه ها عین گذرگاه ورود موجودات دیگه عمل میکنن و اگه این ساعت از خواب بیدار شدید بفهمید یه موجود ماورا نگاهات می‌کرده

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

اگه دوباره گزاشتی منم لایک کن 😊