2777
2789
عنوان

نه به نایلون

87 بازدید | 11 پست

برای زمین ارزش قائل بشیم 

برای خرید از کیسه های پارچه ای استفاده کنیم یا همیشه یه نایلون از نایلون های قبلی توی کیفتون داشته باشید و موقع خرید ازش استفاده کنید 

بافرهنگ_باشیم#  

انسانیت......

امضات🤝💚همچی منهای مهارت تو نقاشی:/ من صفرم

هدف هایم را فراموش نخواهم کرد بلکه آن هارا دنبال میکنم!🕊❤پیشرفت علم و دانش و استقلال صرفا شعار نیست؛درعمل ثابت شده و اینجا از جای برخواستن من و شمارو می طلبه✋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از نایلون های تمیز چندبار استفاده میکنم برای موارد مختلف .اگه برم داروخونه یا مغازه ک وسیلش کوچیک باشه تو کیفم جابشه میگم نایلون نمیخوام

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
من از نایلون های تمیز چندبار استفاده میکنم برای موارد مختلف .اگه برم داروخونه یا مغازه ک وسیلش کوچیک ...

منم🤝💚

هدف هایم را فراموش نخواهم کرد بلکه آن هارا دنبال میکنم!🕊❤پیشرفت علم و دانش و استقلال صرفا شعار نیست؛درعمل ثابت شده و اینجا از جای برخواستن من و شمارو می طلبه✋🏻
من از نایلون های تمیز چندبار استفاده میکنم برای موارد مختلف .اگه برم داروخونه یا مغازه ک وسیلش کوچیک ...

منم اینکار رو میکنم 😍

مرسی که بفکر زمین هستی😘😘

انسانیت......

وای نقاشی خیلی خوبه خیلی حس خوبیه 

دقیقا .

حیف استعدادشو نمیتونم توی خودم رشد بدم🤝💔

دقیقا . حیف استعدادشو نمیتونم توی خودم رشد بدم🤝💔

سعی کن از کپی کردن نقاشی روی پارچه و شیشه این حس خوب رو دریافت کنی خیلی خوبه دقیقا مثل نوشتن که باعث میشه از لحاظ روحی آروم بشی

راستی اگه نوشتن رو دوست داری بیا تو سایت ویرگول 

انسانیت......

سعی کن از کپی کردن نقاشی روی پارچه و شیشه این حس خوب رو دریافت کنی خیلی خوبه دقیقا مثل نوشتن که باعث ...

فدات حتما امتحان میکنم💚

باشه میام😍