heliya_rr مدیر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 62 پست سلام من یه سوالی داشتم من دارم برای کنکور میخونم و تازه شروع کردم خیلیییییی بی انرژیم فقط خوابم میادو میگم بخوابم شما راه حلی دارید؟؟ 1400/12/12 | 11:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محنامحمدی عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 3018 عزیزم من خودم پارسال کنکور دادم و میدونم ذهن انسان بسیار قویه و هرچیزی شدنیه فقد یجوری گفتی چندتا کت ... ٤ ماه مونده عزيزمتو بگو ٥٠ تا خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
محنامحمدی عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 3018 چطوری وااااقعا اینطوری میخونی؟؟؟ نميدونم خخخخ سريع ياد ميگيرم خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 خواستي درخوست دوستي بده صبح ٣:٥٤٥ ديقع بهت زنگ ميزنم يه رب حرف ميزنيم خوابمون بپره بعدش ساعت٤ شروع ... میشه ایدی تلگرامتونو بدین
maner عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 575 نه پارسال شرکت کردم بدتر گند زد به روحیم😑 ازمون واقعا لازمه موفق شدن تو کنکوره،ب جای اینگه گندبخوره تو روحیت مینشستی تحلیل میکردی ببینی مشکل از کجای درس خوندنته که شاید ترازات بدمیشه
محنامحمدی عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 3018 میشه ایدی تلگرامتونو بدین تلگرام ندارمنترس دخترم خخخخدرخواست دوستي بده خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
مامان_آینده_مونی عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11482 من يه فصلو تو يه روز ميخونم مثلا يه درس ديني رو تو يه رب ميخونم كل كتابو حفظ ميشم دوس دارم ... ساعات روزت رو تقسیم کن5ساعت قبل از نهار ..5 ساعت قبل از شام.. دو ساعت بعد از شام و واسش برنامه بریز Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 ازمون واقعا لازمه موفق شدن تو کنکوره،ب جای اینگه گندبخوره تو روحیت مینشستی تحلیل میکردی ببینی مشکل ا ... خودم مبحثایی که خوندم میرم ازموناشو میزنم
محنامحمدی عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 3018 ساعات روزت رو تقسیم کن 5ساعت قبل از نهار ..5 ساعت قبل از شام.. دو ساعت بعد از شام و واسش برنامه بری ... مثلا مشاور ميگفت ١٢ ساعت بخون برنامه رومن با٧ ساعت جمعش ميكردممينرشتم ديني يه رب! هنگ ميكرد خخخخ خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
maner عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 575 ٤ ماه مونده عزيزم تو بگو ٥٠ تا ن خیلی زیاده و نه خیلی کم ولی شما سرعتت بیش از حد زیاده نمیدونم چطوری میتونی تو ی رب ی درسو تموم کنی
maner عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 575 خودم مبحثایی که خوندم میرم ازموناشو میزنم اره خوبه حتما تحلیلم بکن عزیزم
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 اره خوبه حتما تحلیلم بکن عزیزم اده حتمانم تحلیل میکنم بعدش میرم سوالای کنکور سال های پیشو از اون مبحث میزنم
محنامحمدی عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 3018 ن خیلی زیاده و نه خیلی کم ولی شما سرعتت بیش از حد زیاده نمیدونم چطوری میتونی تو ی رب ی درسو تموم کنی كلا تند خوانم . خداشاهده عمومي نداشتم كه بالا يه ساعت باشه تاحالابرام زده بود هر شب يه رب لغت زبان بخون اونم فقط١٠ تامن تو يه رب٣٠/٤٠ تا ميخوندم اونم فول فول😂😂😂چه فايده استفاده نميكنمتعريف از خود نباشه(به خودمم چشم نزنم) تو اطرافيانم معروفم ديگه😂 خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
maner عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 575 اده حتمانم تحلیل میکنم بعدش میرم سوالای کنکور سال های پیشو از اون مبحث میزنم این کارم خوبه ولی میتونی کنکورای سالای قبلو یه ماه مونده ب کنکور به صورت جامع از خودت ازمون بگیری ولی دوتاش خوبه
maner عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 575 كلا تند خوانم . خداشاهده عمومي نداشتم كه بالا يه ساعت باشه تاحالا برام زده بود هر شب يه رب لغت زبان ... ایول بابا من برعکست بودم ولی خوندنم طول میکشید
محنامحمدی عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 3018 ایول بابا من برعکست بودم ولی خوندنم طول میکشید من تو حرف زدنمم سريع ام😂 خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇