به خواست خودم مهریه رو بخشیدم ولی الان پشیمون ای کاش نمیبخشیدم
ازدواج دومم ۱۱۰ بود
به نظرم مهریه همون دوربر صدتا خوبه
کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ ❤AMIR❤ پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£
کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ ❤AMIR❤ پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£
ویتی اقا ازدواج دومشه و یه بچه هم داره باید یه تضمین محکم تری بلشه علاوه بر مهریه بنظر ممن نصف خونه رو به نامش بزنه سکه انچنان مهم نیس در حد همون 100 تا کافیه
اصلا قبول نمیکنه خونه مهریه کنه میگه ۱۴ سکه اصلا هیچ حقی هم نمیده خواهرمم بد شیفتش شده
این که به درد نمیخوره
متقاعد که نشده هیچ تازه بدترم شده هر روزم دعواس خونه
ديگه شما تمام تلاشتون رو كردين يه بار بابام رفته بود مشاور براي رفتار با برادرم مشاور بهش گفته بود كه شما تلاشت رو كردي بزار بره خودش به حرفت برسه الانم ديگه ول كنيد برارين خودش بفهمه اشتباه كرده و تاوان بده متاسفانه سخته اما چاره اي نيست
اصلا قبول نمیکنه خونه مهریه کنه میگه ۱۴ سکه اصلا هیچ حقی هم نمیده خواهرمم بد شیفتش شده
ببخشیدا پس خواهرت دیوونه اس که با همچین ادمی که هیچی رو قبول نمیکنه میخواد ازدواج کنه؟ فک کرده این اقایی که الان هنوز هیچی نشده همش حرف خودشه پس فردا تو زندگی خواهرتو ادم حساب میکنه ؟؟ شرمنده رک گفتما