2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی همون جور که باید سر امتحان فکر کنیم می ر ی ن یم  تو دسشویی که باید ی کار دیگه کنیم فکر میک ...

مختصر و مفید😂

حاجی دلت پره هااا

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 

وقتی درباره کاری رو باید  عاقلانه تصمیم بگیرین  احساسی رفتار میکنیم مثلا بین دو خواستگاری که یکیش بدبخت و معتاد و فقیره ولی عاشقشیم و یکیش  کهشرایط دین و اخلاق و مالی خوبی داره،    معتاده رو انتخاب کنیم

یا وقتی که باید با احساس عمل کنیم احساس رو نادیده میگیریم و فقط عاقلانه تصمیم میگیریم

آقا هستم
عزیز وقتی یه پسر این استوری رو بزاره منظورش چیه بنظرت 

باید ببینی چه اتفاقی براش افتاده

ولی یه چیزی

من به ۹۰ درصد چیزایی که مردم پست میکنن باور و اعتماد ندارم که حرف دلشون باشه و تعداد زیادی بخاطر زیبایی اون سخن و ... اونو پست میکنن

آقا هستم
باید ببینی چه اتفاقی براش افتاده ولی یه چیزی من به ۹۰ درصد چیزایی که مردم پست میکنن باور و ا ...

عزیز این ادم بی دلیل استوری نمیزاره چندبار هی پاک کرد هی همینو گذاشت 

عزیز این ادم بی دلیل استوری نمیزاره چندبار هی پاک کرد هی همینو گذاشت  

بباید ببینی چه اتفاقی براش افتاده

جوابش هم همون سخنه مثلا وقتی میدونی این انتخاب اشتباهیه بخاطر عاشقی و عشقی که داری عقلت رو نادیده بگیری  و با طرف ازدواج کنی ، یا وقتی بدونی کاری پول بهتری داره بخاطر احساست بری تو کاری که پول نداره و آخرش فقیر بشی 

معمولا ما احساس رو برتر از عقل انتخاب میکنیم و مثال زدنش راحت تره

آقا هستم