2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 28 پست
خب عزیزم دیگه نبایدتوقع داشته باشی جاشوخودت انتخاب کنی شایدطرف آشنای پدرشوهرت باشه بخوادباهاش کمتربگ ...

نه آخه، آتلیه عقدم آشناشون بود گند زد به عکس و فیلمام 

از اون عروسی فقط عکس و فیلمش برام می‌مونه

قرار نیست که اونم افتضاح باشه☹

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همجه رسمه پسره انتخاب کنه اما عروسی برادرمه چند روز دیگه خانواده دختره همیشه انتخاب کردن اما برادر ...

شما دیگه چقدر بی فرهنگین ما که تاحالا تو دهات های دور افتاده ام ندیدیم رسم باشه خانواده داماد انتخاب کنن

همین مردی باید انداخت توی توالت سیفونم کشید... به درد زندگی نمیخوره کاش دختره همین الان بفهمه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم تمام خرج عروسی با پدرشوهرم بود از صفر تا صد

وظیفش هست نداشت میخواس پسرش بزاره هروقت خودش پول داشت داماد بشه.. وفتی پسرت پول نداره خودتم نمیدی براش هم نباید بری خاستگاری

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شما دیگه چقدر بی فرهنگین ما که تاحالا تو دهات های دور افتاده ام ندیدیم رسم باشه خانواده داماد انتخاب ...

بی فرهنگ اون قیافته

که شعور خانوادگی نداری درست حرف بزنی

وقتی از چیزی خبر نداری حرف بیخود نزن

برادرم شغل حساسی  داره و همکاراش میان باید همچی رسمی باشه

منم تمام خرج عروسی با پدرشوهرم بود از صفر تا صد وظیفش هست نداشت میخواس پسرش بزاره هروقت خودش پول دا ...

والا🤦🏻‍♀️

عزیزم اون ی روز خاصه  خودت انتخاب کن و کوتاه نیا با محبت ب شوهرت بگو این روز برا ماهس

ممنونم عزیزدلم

بی فرهنگ اون قیافته که شعور خانوادگی نداری درست حرف بزنی وقتی از چیزی خبر نداری حرف بیخود نزن برا ...

مشخصه چقدر با فرهنگی همین که داداشت عین بچه های دو ساله لج میکنه مشخصه چقدر با فرهنگ و شعوره... 

همین که عقلش نمیرسه شغلش به خودش ربط داره و مراسم ها باید با همفکری دونفر باشه مشخصه چقدر فرهنگ بالایی دارین..

بی فرهنگ که شاخ و دم نداره به همین جور ادما میگن😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️

اگ ب انتخاب خودت نباشه حسرت میمونه رو دلت ولی مردا این چیزا نمیفهمن آرایشگر بیش خواهر شوهرت میری؟ ا ...

آره مجبورم ولی فکر نکنم

چون بالاخره می‌خواد هنر خودش رو به بقیه نشون بده

عزیزم به شوهرت بگو برای اینکه هزینه ای که میکنی هدر نره و مطمئن باشین دارین با قیمت مناسب و کیفیت مناسب هزینه میکنین، باید از تشریفات سوال بپرسی

تشریفات هم بهت کلی جاهای مختلف با قیمتای مختلف معرفی میکنه هم برای پذیرایی با توجه به بودجه حسابی دستت بازه

من خودم عقدی مو با تشریفات گلد گرفتم

واقعا از همه چی راضی بودم، قیمت و کیفیتشم که مقایسه کردم واقعا عالی بود

https://divar.ir/v/gYoo2IKm?ref=android

09381939188

این لینک آگهی و شماره تماس شون