banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 عنوان عروسی 241 بازدید | 28 پست سلام خوبید؟دوستان من عقدم اما یه استرسی از الان دارممیترسم خونواده شوهرم، خودشون آتلیه و تالار و... رو انتخاب کنن و من حق انتخاب نداشتهباشم🤦🏻♀️چطور کاری کنم که شوهرم به حرف و نظر من گوش بده؟😭🤦🏻♀️ قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺 1400/12/12 | 10:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98950 میسی خوبیم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
فاطیآبنباتی عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 802 باهاش صحبت کن بگو دوس دارم باهم انتخاب کنیم تامام گالیور نی نی سایت😎
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17206 از همین الان که عصر ها بیرون میری باشوهرت برو اتلیه نمونه کار هاشون ببین برو ارایشگاه عروس هاشون ببینعملا خودت از الان برو دنبالش و با شوهرت یه جایی امتخاب کنیه جوری ام رفتار کن انگار این چیزا از مد افتاده ک دیگران تصمیم بگیرن اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
اتصالی عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1340 همجه رسمه پسره انتخاب کنهاما عروسی برادرمه چند روز دیگه خانواده دختره همیشه انتخاب کردناما برادرم لج کرد و هیچ کدومو قبول نکردبا انتخاب خودش هرجایی ک خواست رزرو کرد
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 هزینه ی آتیله وتالارباکیه؟ احتمالا پدرشوهرم قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 باهاش صحبت کن بگو دوس دارم باهم انتخاب کنیم تامام خواهرش آرایشگرهآرایشگاه نمیرم اما دوست دارم بقیه چیزا به دل خودم باشه☹ قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 از همین الان که عصر ها بیرون میری باشوهرت برو اتلیه نمونه کار هاشون ببین برو ارایشگاه عروس ها ... مرسی عزیزم قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
مهربون_سایت عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 6828 احتمالا پدرشوهرم خب عزیزم دیگه نبایدتوقع داشته باشی جاشوخودت انتخاب کنی شایدطرف آشنای پدرشوهرت باشه بخوادباهاش کمتربگیره ولی درموردآرایشگاه بگومیخوام جایی که خودم دوست دارم باشه
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 همجه رسمه پسره انتخاب کنه اما عروسی برادرمه چند روز دیگه خانواده دختره همیشه انتخاب کردن اما برادر ... وا😶پس عروس چی؟ قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
فاطیآبنباتی عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 802 خواهرش آرایشگره آرایشگاه نمیرم اما دوست دارم بقیه چیزا به دل خودم باشه☹ این فقط توبایدبه شوهرت بگی ی موقع که کاملا خوشحاله گالیور نی نی سایت😎
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 زیاد حساس نباش بزار خودشون انتخابکنن آخه واسه عقدم که آتلیه رفتیم، خیییییلی بد بوداصلا دوست نداشتمشنمیخوام برای عروسیم هم همونطوری باشه قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺