2777
2789
عنوان

تورو خدا راهکار بدید دارم میمیرم

346 بازدید | 26 پست

رفتم بیرون تو راه از قهوه فروشی ی لیوان کوچیک قهوه تلخ خریدم خوردم بعدم ی بسته سیگار نعنا پرتقاله از سوپری خریدم اومدم خونه یکیشو کشیدم الان بعد ۴   . ۵  ساعت بعد از کشیدن سیگار حالم بده و سرم درد گرفته الان خوابیدم نمیتونم پاشم بشینم سرم داره گیج میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی ممنوع😐😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

گرفتت سیگاره حتمن

نمیدونم چیکار کنی ولی بخابی حتما اوکی میشه انشالله 

یا یه چیز شیرین بخور

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

وای خدا چقدر امشب قرار بوده بمیرن

یکیش خود من. قصد خودکشی داشتمیخواستم از روی فرش بپرم رو موکت

وای از حال و هواش نگم براتون  از اون ارتفاع  وحشت کرده بودم

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد