2777
2789
عنوان

این حس اسمش چیه

100 بازدید | 11 پست

حوصله هیچکاری رو ندارم انگار غرق شدم تازه از اب  دراوردن منو منگ ام بی حوصله ام کلی کار دارم اما هیچکدوم رو نمیتونم انجام بدم خسته ام با اینکه کاری نکردم به آدما یا حسی ندارم یا بدم میاد هیچی خوشحالم نمیکنه مزه دهنم هم تلخه انگار دلم مردن میخواد مثلن بخوابم و بیدار نشم کم خونی و تیرویید ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه من چه مرگم شده یعنی افسرده شدم؟ همش منتظر اتفاق بد نشستم انگار بدنم بی حسه من چم شده من نمیدونم چم شده

مث من ، تو دنیا رها شدی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختتتتترررر تو ارمی ایییی چجور میتونی با وجود این هفتا فرشته رها بشی بخودت بیاااااااا

ارع آرمیم 

نمیشه این حس قوی تر از منع

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
هفتا فرشته چیه

بزن نت