2821
2789

وقتی توی سونو مشخص نشده .الان ما چه جوری تشخیص بدیم ؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

وقتی دکتر سونوگراف تشخیص نداد ما چطور تشخیص بدیم جانا،،،هرچی هست تنش سلامت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضیا از رو جمجمه تشخیص یدن دکتر احتمال داد ولی نگف صد در صد

اصلا قابل اعتماد نیست به نظرم 

علائمت چی هست؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
ویار خاصی ندارم. شکمم ب پسر میخوره اما تهوعم شدیده. بچمم بریچ بود. جفتمم خلفی و پایین

اگر تهوع زیاد داشته باشی 

و بی حالی 

احتمال دختر بیشتره

اگر تهوع زیاد داشته باشی  و بی حالی  احتمال دختر بیشتره

تهوع زیاد اما خیلی کار میکنم اصلا استراحت نمیکنم☹️کاش میشد زودتر بفهمم. الکی ذهنم درگیره

تهوع زیاد اما خیلی کار میکنم اصلا استراحت نمیکنم☹️کاش میشد زودتر بفهمم. الکی ذهنم درگیره

اخی 

بچه اوله؟ 

ان شالله سالم باشه ، درسته آدم کنجکاوه ولی واقعا وقتی دنیا بیاد میبینی که هیچ فرقی نمیکنه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز