2777
2789

اسکرین شات بگیر از عکس بذار ببین میشه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما با اپلیکیشن نی نی سایت میاد یا با مرور گر؟

گل نی نی سایت اپلیکیشن نداره من از کروم انداخته بودمش توی صفحه اصلی از اونجا میومدم

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

منم همینجوری میام گفتم شاید شما با اپلیکیشنی چیزی میایید

نه😄

اپلیکیشن نداره

بعضی از سایتا دارن ولی نی نی سایت نداره..

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

والا هر کاری میکنم نمیشه    

چرا نمیشه چیزی نمیزنه وقتی میخوای پروفایل بذاری

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
من تازه اومدم ولی سایته خوبیه

😂بعد چند ماه تازه میفهمی چقدر خوبه..

وقتی هرچی از دهنشون در اومد بهت گفتن..

یا فحش دادن یا بهت گفتن دروغگو

یا تهمت زدن یا گفتن مردی😑😂

اون موقع میفهمی چقدر سایت خوبیه و نمیدونستی..😑

😂بعد چند ماه تازه میفهمی چقدر خوبه.. وقتی هرچی از دهنشون در اومد بهت گفتن.. یا فحش دادن یا بهت گف ...

کلا با مردم کل کل کنی همینجوری رفتار میکنن نباید اهمیت بدی😂❤

کلا با مردم کل کل کنی همینجوری رفتار میکنن نباید اهمیت بدی😂❤

😅😅اره..

ولی هرچی اهمیت نمیدی فکر میکنن نمیفهمی..

بدتر رفتار میکنن

2790
2778
2791
2779
2792