2777
2789
عنوان

اگه خونه بخریم...

151 بازدید | 16 پست

دوتا دختر کوچولو دارم ۳ساله و ۵ ساله 

هنوز توجه و محبت و کنار من بودن رو میخوان 

بعد عید وارد دنیای کار میشم ولی دلم پیش بچه هامه 

فقط نیاز مالی دارم از اون جهت که خونه نداریم و من آرامش ندارم خونه مادرشوهرم

برا خدا که کاری نداره یه جوری ما خونه دار بشیم و من نرم سر کار.....

خیلی افسرده شدم پس اندازمون هم به اندازه نصف قیمت خونه نیس

یعنی میشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

چرا نشه عزیزم

تلاش کن حتما میشه

ولی اول با خونه کوچیک شروع کن 

حتی شده ۴۰ متر 

منم همین کار می‌خوام بکنم 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم دقیقا شرایط تو رو دارم ...😢 ۱۰ سال داریم پس انداز میکنیم ولی هیچ به هیچ  اینقدر تورم زیاد ...

ما هم هرسال پس اندازمون اندازه قیمت خونه تو سال قبل میشه😔😔

خودتو اذیت نکن از من میشنوی تو زندگی ب خودت و بچه هات سختی نده ک مثلا خونه بخرم 'من ۱۵ سال غصه خونه خوردم الان ی خونه کوچیک خریدم ولی اشتباه کردم ک'۱۵ سال ن مسافرت ن تفریح'ن رستوران هیچی حالا چجوری'ب عقب برگردم اون کارا رو بکنم گو بابای مال دنیا 

خودتو اذیت نکن از من میشنوی تو زندگی ب خودت و بچه هات سختی نده ک مثلا خونه بخرم 'من ۱۵ سال غصه خونه ...

من مشکلی با تفریح ندارم شوهرمم اهلشه ولی میگم باید منم شاغل بشم تا زندگیمون تکون بخوره 

هر دفعه هم که آرامشم سلب میشه میگم کاش خونه داشتم

تازه خوبه ک جایی دارین زندگی کنین 'زندگی کن  حرصم نخور خیلی هم خونه خریدن مهم نیس

عزیزم من از جایی که هستم راضیم فقط با دو تا بچه جام کوچیکه و گرنه حتی اگه بخوام از ساختمون مادر شوهرم اینا برم باز دوست دارم نزدیکشون باشم 

من مشکلی با تفریح ندارم شوهرمم اهلشه ولی میگم باید منم شاغل بشم تا زندگیمون تکون بخوره  هر دفع ...

میدونی به چی فکر میکنم ؟

میگم نکنه چون ادم تمیزی نیستم خدا بهم خونه نمیده میگه این توی خونه کوچیک مونده چه جوری تمیز نگهش داره چه جوری میتونه یه خونه بزرگترو اداره کنه 

به نظرت فکرم درسته؟ میگم شاید اونایی که خیلی تمیزن پر رزق و روزی ترن ...