2777
2789

من برای دفع سودا میخورم 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون سردی بدن؟

بله

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
موثر بوده براتون

مداوم نمیخورم یادم میره اما خیلی خوبه برای معده کبد عالیه کلا 

برای خیلی چیزها مصرف میشه ، خارش بدن، ریزش مو، چربی مو، افسردگی، اصلاح مزاج، پاکسازی بدن، جوش دموی و....

یکی از درمانهای جانبی برای اکثر مشکلات سرکه انگبین هست که حتما با روش خاص خودش باید تهیه بشه و برای هر موردی عرق خاص خودش باید توش ریخت 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
برای خیلی چیزها مصرف میشه ، خارش بدن، ریزش مو، چربی مو، افسردگی، اصلاح مزاج، پاکسازی بدن، جوش دموی و ...

من بهم گفت بلغم داری بخاطر اون داد

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
من بهم گفت بلغم داری بخاطر اون داد

بله برای هرمزاجی تجویز میشه ، الان سرکه انگبین شما عرقی توش داره که رطوبت بلغم را کاهش بده 

نزده روش؟

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بله برای هرمزاجی تجویز میشه ، الان سرکه انگبین شما عرقی توش داره که رطوبت بلغم را کاهش بده  نز ...

نه رفتم اصلاح مزاج اونجا دادن بهم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
نه رفتم اصلاح مزاج اونجا دادن بهم

اهان 

خب باید درست انجام بدی حتما موثر هست ، ان شاءالله که سلامت باشی همیشه 🥰