2777
2789
عنوان

۴ ساعت خوبه؟؟؟؟؟؟

142 بازدید | 11 پست

یازدهمم انسانی.

بنظرتون ۴ ساعت مطالعه خوبه به نتیجه میرسم

؟

البته هنو شروع نکردم از فردا میخام شروع کنم

ی سوال دیگه اینکه اگه بخام تاریخ جغرافی رو حذف کنم روانشناسی میارم؟

حذف نکن به نظرم ضرر می‌کنی.

کم کم حجم مطالعتو زیاد کن

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ ۴ ساعت مفید باشه همراه با تست زیاااد اره خوبه ولی کم کم بیشترش کن 

به نظر من درسی رو حذف نکن هر درسی به اندازه خودش تاثیر داره فقط تست بزن اونم زیااااد 

اره میاری اگ بیشتر کنی ساعت مطالعتو و با کیفیت بخونی

من یه ساله که فارغ تحصیل شدم ، البته رشتم تجربی بود ، ولی مدرسه ای که درس میخوندم مسئول پایه مون میگفت روز هایی که مدرسه هستید ۴ تا ۵ ساعت ، روز های تعطیل ۱۰ تا ۱۲ ساعت 

من مدرسه ام از ساعت ۷ صبح تا ۴ بعد از ظهر بود 

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

اگر کلا با این ذهنیت پیش بری که بخوای حذف کنی، اونم الان که تازه یازدهمی، نتیجه مطلوب نمی گیری

در ضمن تاریخ جغرافیا رو ۹۹ درصد علوم انسانیا می زنن، نزنی ضرر کردی

مثلا یه درسی مثل ریاضی رو چون خیلی از علوم انسانیا یا نمی زنن یا پایین می زنن، اگر نزنی ضرر نکردی، اگر بزنی سود دو چندان کردی

ولی تاریخ جغرافیا زدنش الزامیه، اونم مخصوصا برا رشته پرطرفداری مثل روان شناسی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من یه ساله که فارغ تحصیل شدم ، البته رشتم تجربی بود ، ولی مدرسه ای که درس میخوندم مسئول پایه مون میگ ...

اخه ۱۲ ساعت واسه کنکوریاس☹منی ک میخوام تازه شروع کنم ۴ ساعتم زیاده

اخه زیاد تو رتبه تاثیر نداره خیلیم وقت گیره

ببین تمرکزتو‌ بذار رو درسای با ضریب بالاتر.ولی حذفش نکن.مثلا درسایی رو که بیشتر بلدی بخون.دیگه حداقل ده بیست درصد بزن

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اخه ۱۲ ساعت واسه کنکوریاس☹منی ک میخوام تازه شروع کنم ۴ ساعتم زیاده

میگم که رشته من تجربی بوده ، قبولی تجربی از انسانی سخت تره ، خودت مشاور پایه نداری؟

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!