2777
2789
عنوان

نفرین سنگین که قشنگگگ بگیره

370 بازدید | 15 پست

سلام حالتون خوبه؟

دوستان چند وقت پیش خواهر شوهرم نزدیک ۱۱ میلیون از پولمون رو خورد و ازون موقع بدبخت شدیم قشنگ

یعنی قرار بود یه خونه ای رو بخره ۱۹ میلیون پول بگیره ولی اخرش ۳۰ میلیون گرفت

خلاصه بیچاره شدیم . از نظر مالی بد رفتیم توی تنگنا ، پدر من و همسرم رو در اورده انقدرررر پز میده ، بینمون جدایی میخواد بندازه ، بیچارمون کرده

هرچی نفرینش میکنم برعکس جواب میده 

از وقتی مارو به این وضع بی پول انداخت نفرینش کردم مثل ما بشه وضعیتش .نگم براتون چه پولی به هم زده ! فقط بگم گوشی دست دختر ۱۸ سالش ایفون ۱۳ عه! 

هرچی نفرینش کردم برعکس رفت...

نفرینی بلدید که قشنگ بگیره؟

من ادم بدی نیستم ولی خداشاهده روز و شب برام نزاشته ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین بر میگرده به خودت

جور دیگه پولتو ازش بگیر

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

از قدیم گفتن نفرین دو لبه داره 

حق نباشه دامن خودت رو میگیره ضمن اینکه کلا نفرین انرژی منفی داره 

یه کلام با خدای خودت بگو خدایا به اندازه ای که اذیتم کرده اذیت بشه همین نه کمتر نه بیشتر 

بسپار به خدا رهاش کن