2821
2789
کاملا جدی عرض کردم

شما که شناخت زیادی از من ندارید

پس صرفا محبت و نظر لطفتونه 🌷

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که شناخت زیادی از من ندارید پس صرفا محبت و نظر لطفتونه 🌷

انقدری تاپیکهاتون رو مطالعه کردم و نظراتتون رو راجع به مسائل مختلف دیدم و از هنرتون اگاه هستم که بی انصافی هست بگین نمیشناسید

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
انقدری تاپیکهاتون رو مطالعه کردم و نظراتتون رو راجع به مسائل مختلف دیدم و از هنرتون اگاه هستم که بی ...

پس بهتره بگم آدم دقیقی هستید 🌻 و البته باهوش و نکته‌سنج (منظورم البته در ارتباط با نظرتون درباره خودم نیست و کلی میگم)

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
پس بهتره بگم آدم دقیقی هستید 🌻 و البته باهوش و نکته‌سنج (منظورم البته در ارتباط با نظرتون در مورد خ ...

قدر زر زرگر شناسد 

قدر گوهر گوهری

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز