2821
2789

این نقاشی با چی کشیده شده؟؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مداد رنگی پلی کروم فابرکاستل و کمی پاستل خشک

حدس زدم مدادرنگی باشه 😍 ولی فکر کردم اشتباه می‌کنم...

من عاااشق نقاشی با مدادرنگی هستم

عااالیه این طرح

جدیده؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

راستش بهتون حسودیم شد

از بچگی عاشق نقاشی و نویسندگی بودم

یادمه برای خودم کتاب داستان درست می‌کردم و هم داستانش رو می‌نوشتم و هم نقاشیش رو می‌کشیدم 😆 یادش به‌خیررر

حدس زدم مدادرنگی باشه 😍 ولی فکر کردم اشتباه می‌کنم... من عاااشق نقاشی با مدادرنگی هستم عااالیه ای ...

افرین به حدس بجاتون

نه جدید نیست دوست خوبم

برای حدود ۶ سال پیش یا ۷ سال پیشه

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️

جالبه بهتون بگم علاوه‌بر این‌که عاشق نقاشی با مدادرنگی هستم، عاشق خوشنویسی هم هستم البته با خودکار! 😆

حس می‌کنم در این مورد هم ترس از کثیف‌کاری باعث شده که به قلم و دوات علاقه نداشته باشم 😆😆 یعنی عالی هستم من!

قبل‌از کرونا کلاس خط شکسته‌نستعلیق جهاد دانشگاهی هنر می‌رفتم و استاد خیلی تشویقم می‌کرد و می‌گفت تو می‌تونی توی هر هنر تجسمی موفق باشی، البته من باور نکردم! 😆 حالا ان‌شاءالله بعد از عید باز کلاسش رو برم...

هنر و ادبیات روح زندگی هستن و بدون اونا زندگی بی‌روح و کسالت‌بار می‌شه.

مداد رنگی پلی کروم فابرکاستل و کمی پاستل خشک

یادگیریش چقدر زمان می‌بره ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
راستش بهتون حسودیم شد از بچگی عاشق نقاشی و نویسندگی بودم یادمه برای خودم کتاب داستان درست می‌کردم ...

چقدر عالی

بارها گفتم شما ذوق و قریحه ی عالی دارین و باید ازش بهره ببرین و این اشاره تون به کودکی کاملا موید گفته ی من هست

در ضمن شما از بنده حداقل توی قلم و شعر خیلی عالیترین و من هستم که باید حسادت کنم نه شما

جالبه بهتون بگم علاوه بر این‌که عاشق نقاشی با مدادرنگی هستم، عاشق خوشنویسی هم هستم البته با خودکار! ...

خیلی خیلی از تصمیمت خوشحالم😍😍😍😍😍

تو بهترینی و در این شکی نیست

حتی توی شعر کوتاهی که برام فرستاده بودین مشهود بود

یادگیریش چقدر زمان می‌بره ؟

اگر علاقه مند باشین و تمرین کنین خیلی خیلی کم زمان میبره و انقدر براتون لذت بخش هست که متوجه گذر زمان نشید

افرین به حدس بجاتون نه جدید نیست دوست خوبم برای حدود ۶ سال پیش یا ۷ سال پیشه

خیلی خوشم اومد

آفرین بهتون 👌

و می‌دونم که مدادرنگی فابرکاستل هم چقد گرونه 😱😆

خیلی خوشم اومد آفرین بهتون 👌 و می‌دونم که مدادرنگی فابرکاستل هم چقد گرونه 😱😆

سپاس از شما

با فروش و سفارش هزینه ی متریال در میاد و این موضوع هموار میشه

چقدر عالی بارها گفتم شما ذوق و قریحه ی عالی دارین و باید ازش بهره ببرین و این اشاره تون به کودکی کا ...

اختیار دارید 🌷

ممنونم از تشویقتون

خدا خیرتون بده که به بقیه هم انگیزه حرکت می‌دید 🙏 شاید حواستون نباشه که چه کار بزرگی می‌کنید 🌻

خیلی خیلی از تصمیمت خوشحالم😍😍😍😍😍 تو بهترینی و در این شکی نیست حتی توی شعر کوتاهی که ...

😍😍😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز