2777
2789
وای واقعا😍😍😍😍 گاهی اوقات خیلی غصه میخورم خیلی زیاد چشم الان درخواست میدم

اره عزیزگ اصلا ناراحت نباش😁😍 تا ۱۰ نسختو میپیچم❤🤗🤭

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب شنیده بودم اتفاقا

اره ولی اگه به خودم میبود میرفتم لیزر چون فکر کنم جواب دهیش سریع تره،خواهرم جلسه ای 1 و خورده ای به لیزر داد حتی با اینکه 3 جلسست که رفته خیلییی کم شده موهاش

اخ جون😍😍

😆💃💃

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
میشه بگی چه مراقبتی

تونستی بیا پی وی وقت کردم سر فرصت توضیح میدم برات

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
اخه پرسیدم درد داره گفت هیچی نزن دستگاهمون خنک کننده داره و اصلا درد متوجه نمیشی قبل از لیزر رفتی ...

هرچقدر هم خنک کننده داشته باشه باز درد داره

اوایل میشستم ولی اپراتور گفت لازم نیست با دستمال پاک کن

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
من ک 14 جلسه رفتم ولی باز درمیاد بنظرتون لیزر ی مدل دیگه برم مشکلی پیش نمیاد یا همونو ادامه بدم

چه زیاد

دوست من ۵ یا ۶ جلسه رفت و دیگه ادامه نداد

گفت موهام کرکی شده 

از یه جای دیگه سوال کن

عزیزم من دارم میرم جلسه ۱۱ ام کل موهای زیر بغلم کاملا از بین رفته ولی بیکینی فک کنم تا مرداد باید بر ...

بله زیر بغل خوبه منم ۳ ساله دارم میرم کامل از بین نرفته تک و توک درمیاد .بیکینی رو من میگم که اصلا تاثیر نداره مخصوصا پایینش درمیاد همش

یاشاسین آذربایجان💓✌

بله زیر بغل خوبه منم ۳ ساله دارم میرم کامل از بین نرفته تک و توک درمیاد .بیکینی رو من میگم که اصلا ت ...

برا من تو یه سال جواب داد زیر بغل شما یا دستگاهتون مورد داره یا تحمل نمیکنین با درجه پایین میزنه