2777
2789
واقعا خیلی درد داره؟ جانم بفرمایید

ببین عزیزم دردش مقطعیه بستگی داره استانه تحملت چقدر باشه ، ولی خب مییرزه جلسه های اخر که درجه رو زیاد میکنه میسوووزعههه

ولی ۲۰ دقیقه قبلش بزار یخ روش بمونه تا زمان لیزر ۲۰ دقیقه تو پلاستیک بزار بزا تو لباس زیرت بی حس میشی بعدشم با اب خنک خودتو بشور

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیالم راحت شد😄

اره درد لیزر کمتره

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
مرسی عزیزم ممنون حتما

❤❤❤

اقااااااا😐😂

شاید بنده خدا جایی که میخواد بره دستگاهش برای 2021 باشه فقط یکم درد داشته باشه نترسونینش

من 17 سالمه رفتم ریلکس بودم فقط دور ناف درد داشت 

بیکینی که اصصصصلا درد نداشت هیچی حس نکردم

عزیزم ارامش خودتو حفظ کن😂

❤❤❤

عزیزم در رابطه با امضات اگه فرصت داری این سوالم رو هم جواب بده❤

من صورتم اصلا شفاف و روشن نیست کدر شده و کک مک دارم

گاهی روزا عالی میشه گاهی روزا خوب نیست صورتم

چیکار کنم ک همیشه خوب باشه

و یه دمنوش ک خیلی ارامشبخش باشه بهم معرفی کن

ممنونم

عزیزم در رابطه با امضات اگه فرصت داری این سوالم رو هم جواب بده❤ من صورتم اصلا شفاف و روشن نیست کدر ...

باشه عزیزم اگه خواستی درخواست بده تو شخصی بهت بگم و اینکه تا شب صبر کن از استادم میپرسم درمان داره عین هلو میشی😍

برا منم تو جلسه سوم کاملا رفته بود فک کردم تمومه ولی اپراتوره گف اگه ادامه ندی زیر پوستیا میمونه و ب ...

ممکنه بعد 5 یا 6 جلسه استپ بخوره موها دوباره بیشتر شه که طبیعیه باید ادامه بدی

باشه عزیزم اگه خواستی درخواست بده تو شخصی بهت بگم و اینکه تا شب صبر کن از استادم میپرسم درمان داره ع ...

وای واقعا😍😍😍😍

گاهی اوقات خیلی غصه میخورم خیلی زیاد

چشم الان درخواست میدم