2777
2789
عزیزم من دارم میرم جلسه ۱۱ ام کل موهای زیر بغلم کاملا از بین رفته ولی بیکینی فک کنم تا مرداد باید بر ...

چقدر طولانی

به من گفت نهایت ۷ یا ۸ جلسه نیازه

به فاصله ی ۳۰ روز تا ۴۰ روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم خییییلی زیاد یک ساله دارم کلنجار میرم با خودم یکی از دوستانم رفت و اون خیلی تشویم کرد ب رفتن

منم رفتم و راضی ام

شاید ب قول دوستمون ازبین نبره کامل ولی همین ک کمتر میشه و مثل سابق موها نرم میشه بنظرم ارزش داره

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
عزیزم من دارم میرم جلسه ۱۱ ام کل موهای زیر بغلم کاملا از بین رفته ولی بیکینی فک کنم تا مرداد باید بر ...

چند شدهزینه 

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
خودمم خییییلی زیاد یک ساله دارم کلنجار میرم با خودم یکی از دوستانم رفت و اون خیلی تشویم کرد ب رفتن

من یه جلسه رفتم تا الان و چن وخ دیگه جلسه دوممه

چشاتو موقع انجام ببند کمتر خجالت میکشی😐😅

عزیز دلم بیا صادق باشیم خیلی درد داره ولی ی راه داره خیلی کمش میکنه بگم؟

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

من جلسه سومم زیر بقلم خیلیییی خوب شده فقط چنتا موهای نازک در میاد 

بیکینی هم رشدش خیلیییی کم شده و پوستم نرم شده 

به من گفتن ۶ جلسه 

شما جلسه ای چند میدین؟