2777
2789
عنوان

بیاید بازی😌🙃💛

| مشاهده متن کامل بحث + 4351 بازدید | 714 پست
چه قدر ادم میتونه کرم داشته باشه😐💔 نوشته بود من همونی ام که تو برف ها وایستادم که🥺😂 ببخشید گلم ...

پشتم داستان ساختن😂😂😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

اینو کی گذاشته بیاد اعتراف کنه به خدا کاریش ندارم 💔🥺😐🔪

سلام عزیزم حس ششمی عزیز مرسی تایپیکت خیلی خوب بود و جنجالی هم شد امم دیگه به نظرم دختر خیلی خوب و مهربونی هستی عزیزی من همونم ک تو سرما وایسادما 😅😅😅

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگا نگا قشنگ حرفو میندازی وسط صاحبش بر میداره😂خو تویی دیگهه😂

ولی قبول کن ک هردومونیم ب علاوه زهرا و ولک👀😂وگرنه خودتی🥲😂

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

قربونتتتت برم ک من گشنگم🥺❤️ دمااااااااغتو ماخای یا ن👀😂

فدایی داری😎🥺❤

اون بالا هم گفتم

دکترای زیبایی همع عاشق تو اند

چون دماغ همه رو میشکونی مجبورن برن دکتر عمل کنن

دکترا رو پولدار کردی😂😂💔

سارالی عشقوله😂😂♥️ @sarire    

جون دلم😍😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
میخوام دورت بگردم میگی گشتن نداره تو میدونی چ کردی که این دل بیقراره 🙄😍🤣

ببین چه کار کردی یا دلم

که هر لحظه بیشتر از قبل میخواهمت♡🙃😌😁❤

فدایی داری😎🥺❤ اون بالا هم گفتم دکترای زیبایی همع عاشق تو اند چون دماغ همه رو میشکونی مجبورن برن ...

فدامدا❤️

عااا خیلی ولی من فقط در حد ضربه🥲😂اونم ی بار ولی اسمم بد درفته هر موقع بیام از دور بپرم بغلشون جبهه میگیرن در میرن نامردا👀😂💔

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

اینو کی گذاشته بیاد اعتراف کنه به خدا کاریش ندارم 💔🥺😐🔪 سلام عزیزم حس ششمی عزیز مرسی تایپیکت خی ...

اعتراف کنیددددددد

👀👀👀

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
فدامدا❤️ عااا خیلی ولی من فقط در حد ضربه🥲😂اونم ی بار ولی اسمم بد درفته هر موقع بیام از دور بپر ...

عزیز دلمی♡

😂😂🥺💔اخی

یک روزی میفهمن این کاره نبودی😂😂