2777
2789
عنوان

بیاید بازی😌🙃💛

| مشاهده متن کامل بحث + 4350 بازدید | 714 پست
کاپ کیک عصبانی 🍩😡

😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوتا میدم💋💋😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اون کیه که کالکشن عکس پسر جذاب داره 😄

ژینا😂😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

مهربون خوش اخلاق اشپز

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

اون کیه ک همهههههه تاپیکاش هول محور پول و پولدارترین پسر فامیل و .‌‌‌ هست

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

پریا قشنگ😐😂😂😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

پریاااا😂😂

همکار جدیدشم اسمش گیتی😂😂😂

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍