2777
2789
عنوان

بتای بالا بعد از سقط

11479 بازدید | 19 پست

من نمیدونستم که حاملم مریض شده بودم دکترم کلی قرص و امپول شربت بهم داد بعد از خوردنشون دل درد میگرفتم تا یک هفته بعد خونریزی کردم فک کردم پریود شدم اما سه چهار روز بعد یه چیزی مثل جنین دیدم افتاد اما بعد از اونم تا ی هفته کلی دل درد و خونریزی و لکه بینی داشتم ده روز بعد از سقط سونو دادم چیزی تو رحمم نبود اما بتام ۵۳۳بود این طبیعیه؟؟؟ 

انگار هنوز خیلی بالاست مامانم میگفت بچه ک سقط شد یه چهار روز بعدش تقریبا بتا صفر شد دکتر نرفتی ببینی ...

رفتم سونو هیچی مشخص نبود ازمایش بتا نوشت ک ۵۳۳ بود گفت یه هفته بعد باید تکرار کنم حالا نگران شدم خودمم اخه ۱۰ روز گذشت ازاینکه جنین افتاد ولی بتا زیاد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چرا هیشکی هیچی نمیگه کسی سابقشو نداشته یا بدونه نگرانم خیلی

سلام عزیزم علتش چی بود دقیقا این مشکل برا منم پیش اومده سقط کردم بعد۵روز تیتر بتا دادم خیلی بالا رفته بود مال شما علتش چی بوده؟؟

سلام عزیزم علتش چی بود دقیقا این مشکل برا منم پیش اومده سقط کردم بعد۵روز تیتر بتا دادم خیلی بالا رفت ...

منم همینطور

بعد۱۲ روز بتام ۶۵۰۰ هست

دلیلشو نمیدونم

شما دلیلش چی بود؟

اگر دیدی فقط یک لحظه دعا کن مشکل ۱۲ سالم حلبشه❤️

منم همینطور بعد۱۲ روز بتام ۶۵۰۰ هست دلیلشو نمیدونم شما دلیلش چی بود؟

اگه سقط کرده باشین وهمانطور بتا بالابوده علتش سقط ناقص بوده و هنو از جفت داخل رحم مونده که باعث بالارفتن عددبتا میشه

منم همینطور بعد۱۲ روز بتام ۶۵۰۰ هست دلیلشو نمیدونم شما دلیلش چی بود؟

مال منم بعد ازسقط بتا۱۰۰۰بود(من خیلی زودمتوجه بارداری شدم یعنی عددبتام ۲۵۰بود که فهمیدم) که دمنوش گیاهانی که باعث پاکسازی رحم میشه مث بومادران ،مریم گلی،بابونه و...خوردم وپیاده روی هم کردم ،بعدازیه هفته آزمایش دادم عددبتا زیر ۵ بود

مال منم بعد ازسقط بتا۱۰۰۰بود(من خیلی زودمتوجه بارداری شدم یعنی عددبتام ۲۵۰بود که فهمیدم) که دمنوش گی ...

اخه من دوبار سونو دادم

پیش حاذق ترین سونوگراف ها

گفتن رحم تمیزه و بقایا نداری

اخه من قبلش خیلییی لخته دفع کردم.

بتای من بالا نرفت،وقتی سقط کردم یه هفته بعد از ۱۷۰۰۰ اومد ۶۰۰۰ که از نظر دکتر زیاده هنوز 

الانم ۱۴ روز میگذره هنوز خونریزی شدید دارم

شما تا چند روز داشتید؟

با قرص بود؟

اخه من دوبار سونو دادم پیش حاذق ترین سونوگراف ها گفتن رحم تمیزه و بقایا نداری اخه من قبلش خیلییی ...

منم چنروزبعد ازسقط سونو دادم گف لخته خیلی کمی هست که خودش دفع میشه ولی دکترم گف آزمایش بتا خیلی دقیقتره که واقعا هم همینطور بود عددبتا بالا بود بعدش دمنوش گیاهی خوردم وپیاده روی کردم خونریزیم بیشتر شد ولی بعدش دوباره آزمایش دادم بتام خیلییی اومده بود پایین،آره باقرص

منم چنروزبعد ازسقط سونو دادم گف لخته خیلی کمی هست که خودش دفع میشه ولی دکترم گف آزمایش بتا خیلی دقیق ...

پس منم احتمال داره مثل شما باشم و بتام طول بکشه بیاد پایین درسته؟

نمیدونم چرا انقد کند میاد پایین

کلا خونریزیتون چقدر طول کشید؟

من الا ۱۴ ۱۵ روزه خونریزی شدید دارم

تا کی ادامه داره؟

پس منم احتمال داره مثل شما باشم و بتام طول بکشه بیاد پایین درسته؟ نمیدونم چرا انقد کند میاد پایین ...

خونریزی من حدودا ۱۶روز بود آخه مال من خیلیییی کوچیک بود زود متوجه شدم،مال شما عددبتا خیلی بالا بوده وجنین بزرگتر بوده احتمال اینکه خونریزیتون بیشتر باشه هست حتی دکترم به من گف احتمال داره بعد پریودی بعدیت عددبتات صفربشه

پس منم احتمال داره مثل شما باشم و بتام طول بکشه بیاد پایین درسته؟ نمیدونم چرا انقد کند میاد پایین ...

ولی اکثرا که من شنیدم خونریزیشون بیشتر از۲۰روز نبوده،اگه خونریزی شدید دارین حتما قرص آهن بگیرین که کم خونی بعدسقط خیلی زیاده بااینکه من خونریزیم خیلیم شدید نبود آزمایش دادم یکم کم خونی گرفتم که خداروشکر باقرص رفع شد دکترم گف باجگر و...کم خونی کامل رفع نمیشه قرص بهتر جواب میده

خونریزی من حدودا ۱۶روز بود آخه مال من خیلیییی کوچیک بود زود متوجه شدم،مال شما عددبتا خیلی بالا بوده ...

پس که دکتر گفت تا پریودی بعدی هم وقت هست برای کم شدن بتا،ترسم کمتر شد

اره قرص اهنو ویتامین مصرف میکنم از اول ممنون

من اخر ۶ هفته بودم سقط کردم شما چند هفته؟

اها راستی بعضیا میگن با قرص سقط کنی خونریزی تا ۴۰ روز هم ممکنه طول بکشه،اینجاهم چندین نفر گفتن

پس که دکتر گفت تا پریودی بعدی هم وقت هست برای کم شدن بتا،ترسم کمتر شد اره قرص اهنو ویتامین مصرف میک ...

من۴هفته بود سقط کردم عمل داشتم آزمایش دادم عددبتا۲۴بود که گفتن مشکوک وبعدازچنروز بیشترشد،من باقرص بودم خونریزیم ولکه بینیم ۱۶روز اینا آخرش بود