2777
2789
عنوان

تورو قرآن بیایین کمکم کنیدبچم

143 بازدید | 20 پست

بچم چهارماهو نیمشه چند وقتیه اصلا شیر نمیخوره شیر خشک میدم همش جیغ میزنه تا پستونک میاد سمتش دارم دق میکنم از ساعت هشت صبح هیچی نخورده همش گریه میکنم خودمم هیچی نخوردم دو دستی زدم تو سرم رفلاکس خفیف داشت بردم دکتر دارو داد خیلی داغونم توروخدا کمکم کنید دکتر خیلی بردم هیچیش نیس

دکتر بردیش اون دکتر بیشعور باید شیرخشکش عوض کنه چی میدی بهش شیرخشک حتما بدمزس یا شیرین نیست. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بردیش اون دکتر بیشعور باید شیرخشکش عوض کنه چی میدی بهش شیرخشک حتما بدمزس یا شیرین نیست. 

بخدا ده تا شیر خشک عوض کردم نمیخوره زینک و مولتی میدم اصلا بی فایدس

اعتصاب شیر کرده اروم باش چرا همچین میکنی

الان زدی تو سرت بچه خوب شد

چرا بعضاتون خودتونم مثل بچه رفتار میکنی

الان‌خودت غذا نخوردی فشارت بیفته خوبه مثلن.....

بابا خیر سرتون مادر شدین یکم قوی باشید یکم صبور باشید

چتونه 

اعتصاب شیر کرده اروم باش چرا همچین میکنی الان زدی تو سرت بچه خوب شد چرا بعضاتون خودتونم مثل بچه رف ...

دو ماهه اینجوریه دارم داغون میشم حسرت به دل موندم یبار خوب بخوره

دو ماهه اینجوریه دارم داغون میشم حسرت به دل موندم یبار خوب بخوره

ببین خودتو بکشی

خودتو عذاب بدی

بخوابی بخوری گریه کنی زجه بزنی هوار بکشی

بچه رفلاکسی تا ۶ ماهگی اینجوریه

تمام.........حالا میخوای خودتو داغون کن میخوای یکم صبور باش تا بزرگ بشه ...

همین

بخدا ده تا شیر خشک عوض کردم نمیخوره زینک و مولتی میدم اصلا بی فایدس

اینجوری فایده نداره باید ببریش پیش فوق تخصص شاید حالیش بشه. شاید بچه اذیت میشه موقع شیرخوردن

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶