2777
2789
عنوان

چرا هی میگن به کسی ربطی نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست
خیلی بده که ادم ناجور بیاد توو خانواده ادم. عروس ..داماد... از نظرم ادمی بده که موافق قهر باشه و ه ...

خیلی بده

دیشب نامزدی داداشم بود

کل خانواده من فقط داشتن تحمل میکردن چون نه خودش نه هانوادش از هیچ نظر هیچ ربطی به ما ندارن

خب من همیشه دوست داشتم ازدواج برادرم رو ببینم اما حالا که داره ازدواج میکنه غصه دارم

چون مهم نظر کسیه که داره ازدواج میکنه و قراره برای یه غنر زندگیش تصمیم بگیره

وقتی میشه اینو گفت که بعد ازدواج دیگه رابطه ای با خانواده نداشته باشه و فقط زندگی دو نفره داشته باشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورشون اینه که اگه خوشحالی اون عضو خانواده ت رو میخوای بذار همونی که دلش میخواد رو انتخاب کنه و ال ...

ما همیشه مشوقش بودیم برای ازدواج اما اصلا برای انتخابش نظر ما حتی اندازه یک درصد هم براش مهم نبود

احه اینا هموناین که خودشون بدشون میاد کسی توی زندگیشون دخالت کنه ولی خودشون رو محق میدونن توی زندگی ...

اخه هر حرف و هر حرکتی اسمش بشه دخالت که اینطوری اعضای یه خانواده نقش مترسک دارن پس

میگم مهم نظر کسیه که میخواد یه عمر با اون شخص زندگی کنه  نه کسی که قراره ماهی چند ساعت ببیندش

خب منم همینو گفتم

بجای روابط گرم و نزدیک میشه روابط سرد و معمولی در حد چند ساعت در ماه

این به نظرم بده ، ایجاد فاصله میکنه ، اعضای خانواده رو از هم دور میکنه

چون کلا ایرانی جماعت یه حرف بیفته دهنش دیگه برای همه چی بکار میبره.مثل همین قضاوت نکنید تو همه چی به ...

دقیقا همنیطوره

ژست روشنفکری میگیریم بدون اینکه واقعا منطق و فکری داشته باشیم