2777
2789
عنوان

چرا هی میگن به کسی ربطی نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست
آره ولی ممکنه برادرت زندگی زناشویی خوبی رو بجاش تجربه کنه. مهم زندگی اونه 

به نظر من ادم اگر نتونه روابط خودشو با خانوادش مدیریت کنه بعدها نمیتونه روابط خودشو با همسرش مدیریت کنه

چطور میشه یه نفر خوشحالی کل اعضای خانوادشو فدای خوشحالی خودش بکنه توقع حمایتم داشته باشه بعد بعدها خوشحالی همسرش براش اولویت باشه

به نظر من ادم اگر نتونه روابط خودشو با خانوادش مدیریت کنه بعدها نمیتونه روابط خودشو با همسرش مدیریت ...

این خودخواهی خانوادشه 

نه ربطی نداره خب همسرش ممکنه از خانواده شوهرش خوشش نیاد ولی شوهرش احساس خوشبختی کنه در کنار همون زن 

باید به انتخاب خصوصی آدما احترام گذاشت. بالاخره اون میخواد یه عمر با اون زن زندگی کنه نه ما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خودخواهی خانوادشه  نه ربطی نداره خب همسرش ممکنه از خانواده شوهرش خوشش نیاد ولی شوهرش احساس ...

یه خانواده هماهنگ باهم که نمیتونن خودخواه باشن

اگه خودخواهی ارثی یا تربیتی باشه تو اون خانواده پس اون فرد هم حتما ازش بهره برده

خیلی بده دیشب نامزدی داداشم بود کل خانواده من فقط داشتن تحمل میکردن چون نه خودش نه هانوادش از هیچ ...

کاش فقط حالا همین باشه.

حالا میاد اگر خدایی نکرده ادم ناتویی باشه ...😔

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
چقدر دومین متن  امضات جالب بود👍👍

دومین متن ..اره موافقم.خطرناک ترین تهدید میتونه باشه برای هر کسی و هر چیزی رو به باد بده ..

خوشحالم شما خوندی

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
یه خانواده هماهنگ باهم که نمیتونن خودخواه باشن اگه خودخواهی ارثی یا تربیتی باشه تو اون خانواده پس ا ...

نه خودخواهی میتونه مربوط به خانواده یا فرهنگ باشه 

ابن تفکر شما مال خانواده های سنتیه 

یه خانواده هماهنگ باهم که نمیتونن خودخواه باشن اگه خودخواهی ارثی یا تربیتی باشه تو اون خانواده پس ا ...

شما ادم باشعوری بنظر میای از مدل تایپتون توی همین جمله مشخصه.

من اعتقاد دارم اگر کسی توی سلیقه ی یه ادم باشعور نیست احتمالا ایراد از اون ادم هست.

کاش فقط اختلاف فرهنگ باشه.. امیدوارم این عروس ..ادم شرافتمندی باشه در قبال برادرت و خانواده ش

نه خودخواهی میتونه مربوط به خانواده یا فرهنگ باشه  ابن تفکر شما مال خانواده های سنتیه

اتفاقا اصلا سنتی نیستیم فقط روابط خانوادگی برامون با ارزشه 

ما قبلا هم عروس گرفتیم و خیییلی از نظر اعتقادی و کمی فرهنگی باهم متفاوت بودیم اما انقدر اخلاق داشت و خوب مدیریت کرد الان با جون و دل دوسش داریم

اینارو میگم که راحت نگین خودخواهیه

ما اصلا خانوادگی موافق ازدواج سنتی نبودیم و نیستیم ک میگیم دختر و پسر باید مدتها باهم در ارتباط و معاشرت باشن بعد تصمیم به ازدواج بگیرن اما برادر من گیر داد میخواد سنتی ازدواج کنه منتها درست زمانی که ما فکر میکردیم که داره سنتی پیش میره بعد یه ماه آشنایی دیدیم برادرم بخاطرش داره تورومون وامیسته یا بهمون بی احترامی میکنه و بعد دو ماه چنان عاشق و دل خسته هم شدن که نامزد کردن و دلایل ما برای مخالفت همش منطقی و شناختی بود 

اتفاقا اصلا سنتی نیستیم فقط روابط خانوادگی برامون با ارزشه  ما قبلا هم عروس گرفتیم و خیییلی از ...

خب آره درست میگی ولی وقتی میگن به کسی ارتباط نداره منظور اینه که مهم اون پو نفری ان که قراره یه عمر ۲۴ ساعته برین زیر یه سقف بقیه تو درجات بعدی ان