ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باردار باشی و امپول بزنی هیوی نمیشه...جای بچه هم سفت میشه...ولی وقتی بیست روزه گذشته و پری نشدی و از منفی بوده محاله باردار باشی...چرا اصلا از بتا میدی؟!میری از میدی مثبت یا منفی معلومه دیگ...من ک اصلا از بتا ندادم...ده روز بعد موعدم بی بی زدم مثبت شد...بعدم از معمولی دادم گف مثبته..
۲۰خیلی کمه ولی منفی نیست به هیچ عنوان ...باید دکترت میگفت دوروز بعدتکرار کنی اگه دوبرابر میشدیعنی بودی اگه نه یعنی باردار نیسی بنظرمن یه آزمایش دیگه بده بعدامپول بزن
هرچنداگه امپول پروژسترونم داده باشه وبزنی هیچ اشکالی نداره واگ باردار باشی تازه جنین رو محکمترم میکنه اما آز بده
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
منم پری نمیشدم از دادم بتا منفی بود آمپول زدم پری نشدم دوباره از دادم مثبت شد
بسلامتی مبارک باشه.منکه11روز گذشته روز5و6و8بعد ازتاخیر بی بی چک 2مارک مختلف مدل کاستی وخودکارب زدم منفی بود امروزم زدم منفی بود دیگه خیالم راحت شد که باردار نیستم ولی الان استرس گرفتم... آخه من روز 21پریودی ترشح قهوه ای دیدم که قطع شد اگه بطور مثال لانه گزینی بوده که الان 20روز ازش گذشته باید مثبت میشد. من رابطه محافظت نشده هم نداشتم اخه فقط1درصد درنظر گرفتم ولی شانس ندارم میترسم .چون بچه نمیخام
من تو دوران شیردهی خیلی این اتفاق برام افتاد که پریودم عقب بیوفته منم خیلی میترسیدم انشاءالله ...
قربونت عزیزم من پسر تا 9ماهگی شیر خوردالان شیرخشک میخوره این چندماه دقیق هم بوده پریودم حتی زودتر هم شدم ولی این ماه باید 30بهمن پربود میشدم که نشد تا الان7تا بی بی چک زدم همه منفی بود.بعد من از خوزستان اومدم اصفهان بهم گفتن بخاطر شرایط آب هوا و تعییر فصل هم هست و بخصوص استرس این ماه خیلی استرس داشتم مشکلاتم زیادن ترس زیاد دارم. 5روزه دارم دمنوش میخورم از عطاری گرفتم فعلا که خبری نیست ولی بی بی منفیه