2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب منم آقا هستم اتفاقاً کلی چیز اینجا یادگرفتم  خوبی اش اینه که کسی رو نمی‌شناسیم و نمی‌بینیم ...

ضمن اطلاع بخوام بگم دیدگاهی که اینجا از خانما بهتون داده مبشه خیلی غلط و اشتباهه🌚

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

چه فضای اروم و ساکتی

اصلا سکوت رو از رو عکس حس کردم نمیدوم چطوری😐😅😂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بنظرم بیکار و معلقن 

وگرنه تو این شرایط اقتصادی ...همه آقایون یا درگیر کارن یا انقد دغدغه دارن که نمیان همچین سایتی

درسته سایت عمومیه ولی جو سایت به روحیات آقایون نمیخوره...

خوب منم آقا هستم اتفاقاً کلی چیز اینجا یادگرفتم  خوبی اش اینه که کسی رو نمی‌شناسیم و نمی‌بینیم ...

اینجا نمیشه چیزی یاد گرفت 

اگه واقعا کنجکاوی توصیه میکنم کتابای روانشناسی درمورد خانم ها بخونی هم معتبره هم علمی

نه اصلا درخاستو نمیگم من الان یه مرد مریضو میشناسم درنقاب زن کلی باخانما درباره لباس زیرو کارهای ج ن ...

اگه واقعاً اینطوره به نی نی یار تو خصوصی بگو چک کنه ببینه زنه یا مرد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊