2777
2789

عزیزم شیاف انتی هموروئید روزی دوتا به همراه پماد انتی فیشر مقعدی مارک باریج خیلییییی عالیه ، سعی کن یبوست نداشته باشی ، بشین تو وان اب گرم و ورزش اروم انجام بده بی تحرکی تشدیدش میکنه

🤍
عزیزم شیاف انتی هموروئید روزی دوتا به همراه پماد انتی فیشر مقعدی مارک باریج خیلییییی عالیه ، سعی کن ...

اینی ک گفتی برا بواسیر خوبه؟ منم از بعد زایمان خیلی بواسیر گرفتم وحشتناکه 😭

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینی ک گفتی برا بواسیر خوبه؟ منم از بعد زایمان خیلی بواسیر گرفتم وحشتناکه 😭

منم دقیقا بعد زایمان اینجوری شدم.  پماد هموروئید استفاده میکردم جواب میداد ولی الان یه مدته استفاده میکنم خوب نمیشم دارم می میرم از درد

عزیزم شیاف انتی هموروئید روزی دوتا به همراه پماد انتی فیشر مقعدی مارک باریج خیلییییی عالیه ، سعی کن ...

مرسی عزیزم.  امیدوارم اینا جواب بده چون پماد هموروئد میزنم اوایل خوب بود الان دیگه جواب نمیده