2777
2789
عنوان

رانندگی

196 بازدید | 12 پست

جلسه پنجم آموزشم

با دور دو فرمون خیلی مشکل دارم مغزم فرمان‌نمیده برا راهنما زدن و انجام دور

نمیتونم کلاج کنترل کنم مربی هم هوای کلاج رو داره

به نظرتون چیکار کنم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش همش با تمرین درست میشه، 

من حس میکنم اینکه کلاج رو مربی هم داره منو وابسته کرده نمیتونم درست عمل کنم

به نظرتون با پیکان شوهرم تمرین کنم دستم بیاد

من حس میکنم اینکه کلاج رو مربی هم داره منو وابسته کرده نمیتونم درست عمل کنم به نظرتون با پیکان شوهر ...

اره رانندگی باید تنها یاد بگیری تا بشه ملکه ذهنت تمرین هاتو زیاد بکن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من حس میکنم اینکه کلاج رو مربی هم داره منو وابسته کرده نمیتونم درست عمل کنم به نظرتون با پیکان شوهر ...

نه اصلا فکر این نباش که بدون مربی نتونی، اتفاقا همین که مربی پهلوته گیج میشی هممون همین بودیم نترس، با پیکان شوهرت تا گواهی نامه نگرفتی تمرین نکن. خطرناکه، اتفاق بد میوفته 

نه اصلا فکر این نباش که بدون مربی نتونی، اتفاقا همین که مربی پهلوته گیج میشی هممون همین بودیم نترس، ...

خودشم میگه کنارت میشینم 

الان آموزشام خورده به عید کلاسام تموم میشه ولی تا ماه دیگه آزمون نیس

میگم تمرین کنم یادم نره

خودشم میگه کنارت میشینم  الان آموزشام خورده به عید کلاسام تموم میشه ولی تا ماه دیگه آزمون نیس ...

من وقتی گواهی نامه گرفتم هیچی بلد نبودم فقط حفظ کرده بودم، همشم تو ذهنم مرور میکردم بخاطر همین گیج میشدم با بدبختی که گواهی نامه گرفتم دو سال بعدش ماشین خریدیم صبح خیییلی زود که شهر خلوت بود ماشین برداشتم تنهایی رفتم بیرون، خواهرم بعد از من گواهی نامه گرفت همش میگفت بیا بشین پیشم تا بودم پیشش گیج میزد، یبار خودش رفت تنهایی بیرون خیلی راضی بود، به نظرم اول سعی کن گواهی نامت بگیری بعد تنهایی بری بیرون، 

قسمت سختش فقط دور دو فرمون و پارک دوبله؟

خیلی اسونه  ولی چون تازه یاد میگیری برات سخت میاد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)