2777
2789
عنوان

کار کردن همسر

326 بازدید | 23 پست

سلام خسته نباشید 

میخواستم نظرتونو در مورد کارکردن همسر بدونم. خودم دوست ندارم توی خونه بمونه همش. چون من نصف بیشتر روز سرکارم و خوب گناه داره توی خونه باشه. از یک طرف چون میشناسم تهران و ساکنین تهران را، متاسفانه ادم های ناجوری هستن. از نظر مالی خداراشکر مشکلی نداریم ولی خودشم دوست داره کار کنه حتی کار ساده و پاره وقت. 

از یک طرف نمیتونم به خاطر اون مسائل که ممکنه اذیتش کنند بزارم بره از ثک طرف هم گناه داره توی خونه باشه. 

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه اگه شرایط داره و میتونه کار کنه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

ساکنین تهران آدمهای ناجوری هستن؟؟؟؟شما اگه شکاکی  ، چرا درباره بقیه اینطوری صحبت میکنی؟؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

چجور مغازه ای برای مثال؟

لوازم ارایشی .لباس بچگونه زنونه 

نمیدونم والا گفتی مشکل مالی نداری گفتم وگرنه گرونه بوتیک زدن 🤣😂

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

والا من ۸ ساله دارم کار میکنم کسی نازک تر گل بهم نگفته

اینقدر درمورد محیط مار جو سازی نکنید

این همه کارمند که دارن تو محیط سالم کار میکنن و کسی کاری به کارشون نداره 

فقط جایی که میره شرکت کوچیک و خلوت نباشه اصولا شرکت های بزرگ ازین حاشیه ها ندارن

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
خب بجای کار کردن تشویقش کن یه نهارت یاد بگیره مثلا خیاطی یا اصن ادامه تحصیل والا کار کردن زنارو خیلی ...

خب خانوم بنده دانشجوم  هستن  و البته دخترخاله ام. و من مشکلی با تحصیل ندارم خودشم دوست داره منم تشویقش میکتم

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد

منم خیلی دوست دارم برم سرکار 

چون معمولا شوهرم پول برای کارای تودم ب سختی باید چقد غربزنم تا بده😂

واسه همین دوست دارم لااقل شده درماه یکی دوتومن کارکنم ک هرچی میخام بخرم دیدم نه راضی نمیشه بیخیال شدم ب بعدشم ک بچه اومد دیگه اون بزاره هم نمیشه ک ررم سرکار تا بچه بره مهد